Schobert Norbit durván lealázták

A fitneszguru főztjét több szempontból is lehúzták a Konyhafőnök VIP keddi részében.

Schobert Norbit durván lealázták

Konyhafőnök VIP keddi adásában elég drámai fordulatot vettek az események, ugyanis Schobert Norbi tálalásával egyáltalán nem volt elégedett a zsűri. Rácz Jenő ezért saját maga mutatta be, hogyan kellett volna ízlésesen elhelyezni a főztjét a tányéron, amit Fördős Zé egyszerűen annyival konstatált, hogy most már tudja mi Norbi titka: 

A fele mennyiséget adod, háromszoros áron. 

A fitneszguru megpróbáltatásai ugyanakkor itt nem értek véget, ugyanis amíg Rácz Jenő kifejezetten elégedett volt azzal, amit főzött, Sárközi Ákos nem tudta véka alá rejteni, mennyire nem ízlett neki Norbi tofu választása és az, hogy elsózta az ételt. 

Én díjazom azt, hogy három-négyféle textúra van, de a sót nem. Ilyenkor el kell kezdeni gondolkodni, hogy hogyan tudom elvenni a sósságát, mivel tudom még esetleg dúsítani az alapanyagot. Hogy ne legyen ennyire intenzíven sós. Az ötlet tök jó, de ezekkel az ízekkel hiába van jó ötlet, nagyon gyorsan ki lehet esni. 

Mutatjuk, miről maradtál le: 

VIVACE – a kollagénbooster arckezelés (x)

Orvos-esztétikai arckezelések tekintetében a legfontosabb kérdés a hatásosság és az eredmény tartóssága. Egy esztétikai klinikán végzett arckezelés a modern technológiát és a hosszútávú célokat hatékonyan egyesíti, az eredmény sokkal több és látványosabb, mint egy kozmetikai kezelés esetében.

Még több

Beauty