6 kínos hajszín, amit nagyon benéztek a sztárok fodrászai

Jobb, ha tanulsz a hibájukból!

6 kínos hajszín, amit nagyon benéztek a sztárok fodrászai

Tudtad, hogy még a pszichológusok is azt vallják, rá lehet szokni az állandó hajszín változtatásra? Szerintük éppen annyira rákattanhatunk, mint a sportra vagy akár a vásárlásra. Kylie Jenner például nem titkolja, ő teljesen a megszállottja annak, hogy időről időre más árnyalatra festesse át a tincseit. „Úgy érzem magam ettől, mintha új emberré válnék.” A váltásra persze ezer és egy okunk lehet: egy új munkahely, egy kapcsolat vége, egy trendhullám vagy szimplán az unalom.

A lényeg, hogy szeretjük megmutatni egy új oldalunkat: a hajszínünk ugyanis lehetőséget ad arra, hogy kifejezzük önmagunkat. A hírességek pedig előszeretettel élnek is ezzel az opcióval. A gond csak az, hogy néha brutálisan előnytelen árnyalat mellett teszik le a voksukat. A kritika persze nem (csak) őket illeti, hanem a fodrászukat, akik jóváhagyták (esetleg javasolták is?) ezeket a döntéseket. Szóval, ha valamikor a jövőben esetleg veled is előfordul majd, hogy rossz színt választasz (mert ez tényleg bárkivel megeshet), akkor pörgesd csak végig a galériánkat a sztárok legkevésbé szerencsés frizuráiról, és máris jobb lesz a kedved. (Ha nem akarsz úgy járni, mint ők, kattints ide! Eláruljuk, hogyan nem lőhetsz mellé.)

Kristen Stewartot például szőkén ÉS barna hajjal is, de ez a narancs-piros árnyalat abszolút nem passzol hozzá. Ráadásul le is nőttek a tincsei, ami még inkább rontott az összképen.

Kristen Stewart

Még jó, hogy azóta ismét szőkében nyomul! (Fotó: Mustafa Yalcin/Anadolu Agency/Getty Images)

Az Alkonyat filmek másik sztárja, az Alice Cullent alakító Ashley Greene is elfelejtkezett arról, hogy ez a hajszín legfeljebb a szuperhősöknek vagy a Disney hercegnőknek áll jól.

Ashley Greene


A kis hableány után szabadon? (Fotó: Herman Verwey/City Press/Gallo Images/Getty Images)

Ahogy elnézzük Drew Barrymore fotóját 2009-ből, már értjük, honnan inspirálódott a zöld-fekete csíkos frizurához Billie Eilish…

Drew Barrymore

De akkor sem értjük, ezt miért tartotta jó ötletnek Drew. (Fotó: Michael Tran/Getty Images)

Scarlett Johansson a világ egyik leggyönyörűbb nője és PONT, de minden IS azért nem áll jó neki. Ez az élénkvörös árnyalat például egy hatalmas NEM a részünkről.

Scarlett Johansson

Hiába vágták rövidre a tincseit, a szín még így sem oké. (Fotó: Jeff Kravitz/Getty Images)

Blake Lively legalább annyira irigylésre méltóan lenyűgöző, mint Scarlett. És éppen úgy megesik vele is, hogy téved.

Blake Lively

Hála istennek ma már marad a bevált receptnél. (Fotó: Charles Eshelman/Getty Images)

De végül Britney Spearsnek is el kellett fogadnia, hogy a szőke az ő színe.

Britney Spears

Jó ez az árnyalat, csak másnak… (Fotó: JB Lacroix/Getty Images)

Ideje elhinned, hogy a sztárok sem tökéletesek:

Még több

Beauty