Gyönyörű manikűrminták, amik rövid körmökön is mesésen mutatnak

Nem kell hosszú mandula, stiletto vagy coffin formájú köröm ahhoz, hogy álomszép legyen a manikűröd! Csodás inspirációkat mutatunk – igen, ünnepi is lesz közöttük bőven!

Gyönyörű manikűrminták, amik rövid körmökön is mesésen mutatnak

Ha nem tudod vagy nem akarod megnöveszteni a körmöd, és műkörmöt sem szeretnél tetetni, akkor válassz olyan mintát, ami jól néz ki, és optikailag picit hosszabbnak mutatja a körmödet. Vagy legalábbis nem „kisebbíti”. Jöhet bármi, ami cool és hosszanti irányban vezeti a szemet, míg azokat a mintákat, amelyek keresztirányban „törik meg” a körmödet, érdemes kerülni – főleg akkor, ha a körömformád nem hosszúkás. (Persze ez alól is akadhatnak kivételek, mutatunk majd ilyet is.) Na de elég az elméletből, jöjjenek az év végi időszakra válogatott gyönyörűségek – rövid körmökön!

Élénkülj fel!

Jöjjön egy szemet vidító minta kedvenc Nail Artist szakértőnktől, Hajnailkától. A virítóan élénk szín fantasztikus, és a két mintás körmön nagyon szépen mutat együtt a levélminta feketéjével és a nude alappal. Feltűnő, mégis elegáns egyszerre.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

H A J N A I L K A (@h.a.j.n.a.i.l.k.a) által megosztott bejegyzés

Édes csillámfény

A gélesen csillogó finish és a finoman csillámló, aranyszemcsés fekete alaplakk nagyon szépen nyújtja optikailag a körmöket. A karácsonyi pudingminta ugyan pont hogy „félbevágja” a körmöt, de egy ujjon még teljesen oké, és elképesztően jól néz ki! És nem is olyan nehéz megfesteni, akár DIY verzióban sem.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Little Nail Home – Christy (@littlenailhome) által megosztott bejegyzés

Lenyűgöző geometria

 Oké, itt a modell körme bár rövid, ám olyan gyönyörű hosszúkás formájú, hogy ez senkinek sem tűnik fel. Valójában abszolút rövid körmökről van szó, amit a hosszanti irányú geometrikus minta nagyon szépen formáz. Pici körmökön is jól nézne ki amúgy…

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sarah (@nail.art.by.sarah) által megosztott bejegyzés

Tejeskávé álom

A visszafogott kávészín és az extrafényes finish önmagában gyönyörű, hát még a többárnyalatú swirly minta!!! A kacskaringó a nyár abszolút slágere volt, ez most egy csodásan elkészített, télire hangolt verzió – viselnénk.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝐀𝐧𝐠𝐢|𝐍𝐚𝐢𝐥𝐬 (@angi_beauties) által megosztott bejegyzés

Egyszerűen játékos

A „Your nails but better” trend egy csodaszép ünnepi verzióját mutatjuk: a nude rózsaszín alap akár a saját köröm is lehetne (nem az), a fény gyönyörű, és csak a pici magyalminta az, ami elviszi a show-t. Kis felületű körömre is szépen megfesthető, és elképesztően cuki!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

By Shelley (@_by_shelley) által megosztott bejegyzés

Gyöngyház gyönyörűség

Ha csak egy pici időd van, hogy formába hozd a körmeidet, egy egyszerű, de mutatós lakkozás jó ötlet lehet. A gyöngyházas lakk enyhén matt finish-sel elképesztően szépen mutat, és hétköznapi szetthez vagy ünnepibb, csini darabokhoz is csodásan illik. Rajongói vagyunk a gélhatású tükörfénynek, de azért a mattnak is megvan a létjogosultsága, ugye?

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Manicure, paznokcie Leszno (@mirabellart_) által megosztott bejegyzés

Csillagom

Egyszerű, mégis elképesztően látványos ez a körömdíszítés – bár tény, hogy nem egy mindennapi viselet: a felragasztott kristályok mindenbe beleakadhatnak, hamar lepotyognak. De egy-egy alkalomra simán elkészítheted akár magadnak is, csak tapaszd fel az alaplakkba a csillámokat úgy, hogy a köröm vége felé kicsit sűrűbben helyezed fel őket.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) által megosztott bejegyzés

Feltűnő francia

Rövid körmök esetén alapvetően óvatosnak kell lenni a francia mintával, mert ha „ügyetlenül” van megfestve, akkor „összenyomja”, kisebbnek mutatja a körmöt. De nem ez a krómos csillogású rózsaarany francia körömvég, a finom matt alapszínnel együtt, ez így olyan jó eltalált kombó, hogy abszolút vonzza a tekintete, csodaszép!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

NAILSMADE 🤍 by Vi Kuznetsova (@nailsmade) által megosztott bejegyzés

Winter White

A sztárok kedvenc manikűröse, Tom Bachik sem csak hosszúban gondolkodik (bár kedvenc celebvendégei, például Jennifer Lopez vagy Selena Gomez általában inkább hosszú, feltűnő körmöket kérnek tőle.) Ez a púderesen, holografikusan csillámló fehéres manikűr annyira gyönyörű, akár egy menyasszony is viselhetné – vagy bárki, aki csodaszép téli körmöket szeretne.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik) által megosztott bejegyzés

Sellőhatás

Még egy visszafogottan ragyogó, épp csak egy kicsit színes manikűr a végére, szintén egy sztárkörmöstől: a féloldalas, a körmöt szépen nyújtó diszkrét kékes csillámminta trükkösen ünnepi. Nekünk bejön minden, ami karácsonyi hangulatú, de nem „szájba rágós”.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elle (@enamelle) által megosztott bejegyzés

Másféle mintát is szívesen kipróbálnál? Mutatunk még!

Még több

Beauty