Adele-nak egyetlen közösségi oldalához sincs hozzáférése – ezért nem engedik, hogy posztoljon

Azt gondolnád, hogy a világ egyik legsikeresebb énekesnőjeként bármit megengedhet magának, holott a valóság az, hogy Adele még a saját Instagram-oldaláról is le van tiltva a csapatának köszönhetően.

Adele-nak egyetlen közösségi oldalához sincs hozzáférése – ezért nem engedik, hogy posztoljon

Az nyilván téged sem lep meg, hogy néhány sztár Instája mögött profi csapat áll, azt azonban szinte csak a királyi családnál tudtuk eddig elképzelni, hogy maga a híresség egyáltalán ne férhessen hozzá a saját közösségi média felületéhez. Pedig Alede esetében pont ez a helyzet – derült ki Nikkie de Jager youtuber videójából, ahol az énekesnő elárulta, 47 milliós Instagram-táborát valójában nem ő szórakoztatja. (Ami különösen kiábrándítóan hat az egyes szám első személyben megírt posztok szövegeit átfutva.)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés

 

Amikor Nikkie arról kezdte faggatni, mégis mi áll a háttérben, kiderült, hogy Adele csapata nem attól tart, hogy az énekesnő talán válaszol a DM üzeneteire.

„Nem, nem, nem, egyszerűen azért van így, mert aggódnak, hogy becsípek vagy felhúzom magam valamin.”

– fejtette ki Adele, akinek – mint kiderült – egyetlen posztja volt életében, amit ő maga osztott meg a követőkkel. A pandémia idején ugyanis visszakapta hozzáférését, ám, miután megosztott egy képet, ismét elvették tőle. Bár nem erősítette meg, de feltehetően arról a tavaly augusztusi fotóról van szó, amin épp bantu csomóban viseli frizuráját a Knotting Hill-i karneválon. A fotó akkor hatalmas port kavart az interneten, többen is kulturális kisajátítással vádolták meg miatta az énekesnőt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés

 

A brit Vogu-nek adott korábbi interjújában árulta el, hogy csak azért nem törölte a botrány ellenére sem, mert nem akart úgy tenni, hogy mintha semmi nem történt volna, és mintha meg sem hallotta volna azoknak a hozzászólásait, akik a téma miatt emelték fel a hangjukat.

Forrás: cosmopolitan.com

Kíváncsi vagy, mi történt mostanában kedvenceiddel? Máris mutatjuk:

Még több

Beauty