Egyszerűen elolvadunk attól, ahogy ByeAlex a barátnőjéhez ér

ByeAlex új barátnője, Benjamina is ott volt az X-Faktor 3. élő adásán, a mentor pedig szemmel láthatóan nagyon élvezte, hogy a lány egy karnyújtásnyira drukkol tőle.

Egyszerűen elolvadunk attól, ahogy ByeAlex a barátnőjéhez ér

A magánéletéről nem nyilatkozik, Instagramon azonban – ha nem is a feedben – nem csinál belőle különösebb titkot ByeAlex, hogy 2 év után újra szerelmes. Igaz, Benjaminával még meglehetősen friss a kapcsolatuk, olyan sok időt töltenek együtt, amennyit csak tudnak, és ha ez nem lenne elég, Alex még az X-Faktor 3. élő adásába is elhívta a lányt. 

A Blikk szerint a mentor minden egyes rövid szünet után odasietett barátnőjéhez a közönség soraiba, vagy a mentorpult mögül dobott egy puszit a modellnek (ide kattintva pedig néhány elképesztőn édes tekintet, és annál is szerelmes gesztust is elcsíphetsz).

„Alex szándékait mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy elhívta a barátnőjét a felvételre. Bemutatta a stábnak és a mentor társainak is, ilyet pedig csak akkor tesz az ember, ha komolyan gondolja a kapcsolatot, és szeretné megmutatni a másik félnek, hogy büszkén vállalja őt mindenki előtt.”

– mesélte a lapnak Alex egyik zenésztársa. 

„Nagyon jól elvannak, Benjamina örömmel kísérte el őt az élő show-ra, és ő is izgul Alex versenyzőiért. Próbálnak diszkréten viselkedni a nézők előtt, kerülik a feltűnést, ráadásul egyikük sem az a tömeg előtt érzelmeskedő típus.”

Fusd át, mi történt a sztárokkal a hétvégén:

Még több

Beauty