Fantasztikus hetük lesz a következő csillagjegyeknek

Más kifáradt az év végi hajrában, te viszont olyan vidám vagy, mint már nagyon régen? Talán egyike vagy azoknak a csillagjegyeknek, akikre varázslatos hét vár.

Fantasztikus hetük lesz a következő csillagjegyeknek

Már ezerrel pörög a nagy visszaszámlálás, és csak hetek maradtak 2021-ből. Azok viszont különösen szépek lesznek, néhány csillagjegynek pedig garantált, hogy pont a mostani hét tartogat csodás ajándékokat, béküléseket és csodás történéseket. 

Vízöntő

A héten úgy érzed majd magad, mintha születésnapod lenne: sorra bombáznak a kisebb-nagyobb meglepetésekkel, kapsz egy potya szabadnapot, és találkozol egy régi jó baráttal is, aki pozitív hatással volt rád egész életedben. Olyan, mintha minden egyes napod egy adventi kalendárium ablaka lenne, amit kinyitva mesés ajándékok fogadnak. Tudatosítsd mindezt magadban, hogy még több érkezhessen belőlük. 

Halak

Végre egyértelmű bizonyíték érkezik, hogy érdemes volt lassítanod így év végére, miután minden korábbinál keményebb és küzdelmesebb időszakon vagy túl. A minőségi és mennyiségi alvás, a meditáció és a testmozgás eredménye, hogy sokkal jobban érzed magad a bőrödben, így egy olyan szimpla hétköznapot is fantasztikusan élsz meg, amit korábban unalmasnak tartottál és legszívesebben csak átestél volna rajta. Ez a hozzáállás úgy működik, mint egy gigantikus mágnes, szóval számíts rá, hogy mindez megsokszorozódik a héten. 

Ikrek

Volt egy csúnya konfliktusod egy számodra nagyon fontos személlyel, amit már különösen bánsz, de felkészültél rá, hogy napokig engeszteld. Szerencsére erre nem lesz szükség, a másik fél ugyanis kedves, rugalmas és megértő, ami téged is arra ösztönözz, hogy türelmesebb és elfogadóbb legyél. Ez az érzékenység aztán egy munkahelyi vitánál is jól jön majd, ahol mediátor szerepben tündökölhetsz, ezzel jókora pluszpontot szerezve a főnöködnél, ami az év végi bónuszt is feltornázhatja. 

És neked mit tartogat még a december?

Még több

Beauty