Gisele Bündchen megmentett egy hálóba szorult teknőst, aki már épp feladta volna a harcot

December 6-a ide vagy oda, hétfő van és borzalmas az idő, szóval a reggeli kávéd mellé hoztunk valamit, ami a szívedet és a lelkedet is felmelegíti: Gisele Bündchent, amint épp megmenti egy hatalmas teknős életét.

Gisele Bündchen megmentett egy hálóba szorult teknőst, aki már épp feladta volna a harcot

A kutyájával indult óceánparti sétájára Gisele Bündchen, amikor az ugatni kezdett egy partra sodort szemétkupac láttán. Ebben a kupacban feküdt egy halászhálóba tekeredett teknősbéka is, aki kimerülten, a harcot feladva hevert a teknőjén. A modell azonnal odasietett hozzá, hogy kiszabadítsa az állatot, aki addigra olyan szinten elfáradt, hogy miután kiszabadult, nem maradt ereje visszajutni a vízbe. 

„Nem gondolkodtam túl sokáig, csak felkaptam, és a vízhez siettem vele. (Elképesztő, hogy az adrenalin milyen szinten ad erőt.) Megkönnyebbülten és boldogan láttam, ahogy szabadon elúszik, és hálás voltam, hogy ott lehetek és segíthetek.”

– fogalmazott posztjában Gisele, a mentőakcióról ugyani videó is készült, amit meg is osztott Instagram-oldalán egy nagyon inspiráló gondolattal. 

„Az élet olyan lehetőségek sorozata, melyek napi szinten megjelennek, és mi döntjük el, mit kezdünk velük. És ez ma sem volt másképp.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gisele Bündchen (@gisele) által megosztott bejegyzés

Forrás: pagesix.com

Indítsd a hetet a kedvenc sztárjaiddal:

Még több

Beauty