Pikáns ajánlatokat kap az X-Faktor versenyzője, Mehringer Marci

19 éves, elképesztően tehetséges, most már biztos, ott van az X-Faktor 4 legtehetségesebb versenyzője között, és ha ez nem lenne elég, Mehringer Marci a lányoknál is népszerű.

Pikáns ajánlatokat kap az X-Faktor versenyzője, Mehringer Marci

Bár az első élő adása nem sikerül bombabiztosan, azóta magabiztosan veszi az X-Faktor akadályait, szombatról szombatra bizonyítja be, igenis ott a helye a legjobbak között, és menetel a fináléig. Mehringer Marcit már a kezdetektől úgy tartjuk számon, mint a magyar Shawn Mendest, aki nem csak elképesztően laza és kedves, de érzelmes, és az érzelmeit bátran vállaló srác is.

Osváth Zsoltival többek között erről az érzelmességről is beszélgetett a ZSHOW time című YouTube-csatornán, ennek apropóján pedig egy pikáns részletre is fény derült. 

„Sokan írnak dolgokat, meglepően durva dolgokat, nem kameraképes dolgokat. (…) Sokan tesznek olyan ajánlatot, amit előtte nem gyakran tettek ilyen nyíltan.”

Jogosan merült fel a kérdés, vajon kihasználja-e a 19 éves fiatal versenyző ezeket az alkalmakat, de nyugi, Marci ennél sokkal megfontoltabb – és romantikusabb is. 

„Az az igazság, hogy nagyon kiszolgáltatottnak érzem ilyenkor mindig azokat az embereket, akik így írnak, és nyilván megfordul az ember fejében, hogy ezek jó lehetőségek, de ha Instagramon az ember fölmegy, csak az alapján tud megítélni embereket, hogy rámegy a profiljára, és megnézi, hogy néz ki, és az egész csak arról szól, hogy néz ki, és kinek hány követője van.” – magyarázza Marci, aki szerint pont ezért olyan lelketlen és hideg az Insagramon való ismerkedés. 

A beszélgetés során egyébként az is kiderült, hogy jelenleg van olyan, akivel talán el tudná képzelni (hangsúlyozza, hogy az illető nem egy X-Faktor énekes), viszont fájdalmas szakítása után óvatos, mert még csak véletlenül sem akar olyan lányra építeni, akibe az előző kapcsolata miatt esetleg belelát dolgokat. 

Jöhet még több érdekesség a sztárvilágból?

Még több

Beauty