Mi lesz a The Harmonies nevű csapattal most, hogy kiestek az X-Faktorból?

Kőkemény kompromisszumot kell kötnie az X-Faktorban született lánycsapatnak, a The Harmonies-nek, hogy a kiesés után is közösen zenélhessenek a tagok, miután egyikük Erdélyben él.

Mi lesz a The Harmonies nevű csapattal most, hogy kiestek az X-Faktorból?

Múlt szombaton Mardoll mellett a The Harmonies nevű lánycsapattól is kénytelenek voltunk elbúcsúzni, miután a veszélyzónában ők kapták a legkevesebb szavazatot a 3. élő show után. A lányok meglehetősen szigorú kritikát kaptak a mentoroktól – ez a szigorúság egyébként az est egészére elmondható, miután a mezőny egyik legerősebb versenyzőjeként emlegetett Kamilla sem kapott széket, sőt egyenesen ízléstelennek titulálta produkcióját Gáspár Laci.

Adél így elveszítette utolsó csapatát is, a lányok pedig könnyeikkel küzdve búcsúztak el az X-Faktortól. Miután a csapat tagjai az ország teljesen különböző pontjain élnek, sőt Kántor Kamilla erdélyi, így felmerül a kérdés, mi lesz a trióval most, hogy véget ért számukra a műsor. 

„Mindhármunk közös célja, hogy a műsor után is megmaradjon a The Harmonies. Bár nem egyszerű a helyzet, hiszen én erdélyi vagyok, így ahhoz, hogy a triónk megmaradjon, Magyarországra kell költöznöm. De ez mindenképp megérné, hiszen ez az álmom, hogy zenélhessek és folytathassam a csajokkal.”

– nyilatkozta Kamilla a Blikknek. Mentoruk, Csobot Adél biztatja őket, azt azonban nem hagyta szó nélkül, hogy szerinte túlságosan is keményen fogalmazott a zsűri csapata produkciója után. 

„Nagyon büszke vagyok a lányokra, és bennük is próbálom azt erősíteni, hogy ők is ezt érezzék. Teljesen érthető, hogy most sírnak, meg kell élniük ezt is. Nekik sokkal nehezebb dolguk volt, hiszen itt ismerték meg egymást, mi raktuk őket össze. Minden egyes produkció és adás ajándék volt számunkra, aminek örülni kell, kihasználtunk minden lehetőséget. Nagyon kemény kritikát kaptak a lányuk a produkciójuk után, én pedig kénytelen voltam megvédeni őket. Úgy gondolom, nem volt korrekt minden megjegyzés, mert nem lehet összehasonlítani egy csapat teljesítményét, akik három szólamban adnak elő egy dalt, a nulláról építenek fel mindent, egy olyan versenyzőjével, aki egyedül áll a színpadon, ez így nem fair. Most, hogy ők is kiestek, már más minőségben, a versenyből kiszállva ülök a pult mögött. Őszintén az érzelmeimet, a gondolataimat fogalmazom meg, ahogy eddig is, és annyit tudok mondani, hogy győzzön a legjobb.” – árulta el a napnak Adél.

Mert sztárokból sosem elég:

Még több

Beauty