Tóth Gabi bejegyzését nagyon nehéz kibírni könnyek nélkül

A napokban ünnepelte kislánya 2. születésnapját, Tóth Gabi pedig úgy gondolta, ideje hálát adni minden jóért, ami idén történt vele.

Tóth Gabi bejegyzését nagyon nehéz kibírni könnyek nélkül

Az Instagramon közzétett fotók alapján úgy tűnik, fantasztikusan sikerült Hannaróza 2. születésnapi partija. Ami már csak azért is különösen fontos volt Tóth Gabinak, mert a kislány első szülinapját nem tudták megünnepelni, mivel tavaly pont ebben az időszakban voltak koronavírusosak. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

 

Mindez Tóth Gabi család.hu-n megjelent írásából derült ki, melyben az énekesnő mindenért hálát adott, amiben idén része lehetett. 

„Köszönettel tartozom azért, hogy mindannyian egészségesek vagyunk a családban. Tavaly ilyenkor voltunk covidosok és Hanni születésnapját sem tudtuk úgy megtartani, ahogy az első születésnapot terveztem. Idén igazi családi zsúr lesz nálunk lufival, tortával, zenével, nevetéssel és ajándékokkal. Látni szeretném, ahogy ragyog az arca, amikor felfogja, hogy ez most csakis róla szól. Fotózni, ahogy elfújja a két gyertyát a kedvenc epres-meggyes csokitortáján és hangosan énekelni a szülinapi dalt.”

– fogalmazott Gabi, aki külön bekezdést szentelt férjének, Krausz Gábornak is: „Hálás vagyok a szerelmemért. Rég írtam már róla, pedig megérdemli a dicséretet, és hogy büszke legyek rá. Mindig kiáll értem, mindig megvéd, harcol, ha kell. És közben rengeteget dolgozott az első könyvén, ami abszolút méltó hozzá. Gyönyörűen összefoglalja mindazt, ami ő. Ha belegondolok, hogy egyáltalán nem hitte, hogy „jár neki” egy saját könyv, még mindig értetlenkedem! Hosszú napokig kellett győzködni, hogy elfogadja a tényt, miszerint ő már letett annyit az asztalra, hogy a gondolatai, az élete érdekelje az embereket. Kimondhatatlanul büszke vagyok rád, Kicsim! Köszönöm, hogy komolyan gondoltad a fogadalmad és valóban jóban-rosszban mellettem állsz.”

Fusd át a nap további sztárhíreit:

Még több

Beauty