Vilmos herceg szívszorító emléket osztott meg Diana hercegnőről

Nem véletlenül volt olyan erős a kötelék Vilmos herceg és Diana hercegnő között, Diana ugyanis minden pillanatot kihasznált, hogy a fiaival töltött idő igazán emlékezetes legyen.

Vilmos herceg szívszorító emléket osztott meg Diana hercegnőről

Vilmos herceg mindössze 15 éves volt, amikor örökre elveszítette édesanyját, Diana hercegnőt, akiről a mai napig elcsukló hangon beszél. Ahogy legutóbb is, amikor egy számára nagyon kedves közös emléket osztott meg, amit gyermekkorában élt át édesanyjával. Mint kiderült, Diana hatalmas Tin Turner rajongó volt, gyakran énekelték együtt fiaival a legnagyobb slágereit, miközben az iskola felé autóztak.

„Az egyik ilyen dal, amire emlékszem, és amit a mai napig nagyon élvezek titokban, az Tina Turner The Best című száma. A hátsó ülésen énekelve úgy éreztem, igazi családi pillanatot éltünk át.”

– mesélte Vilmos herceg könnyeivel küszködve, majd hozzátette, Diana hercegnőnek fantasztikus hangja volt, ráadásul olyan jó hangulatot teremtett, hogy sokszor még a testőrük is velük együtt énekelt az autóban.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge) által megosztott bejegyzés

 

Vilmos egyébként a Time To Walk című interjúban mesélt a számára kedves és meghatározó élményről, ami egyben arra ösztönzi a netezőket, sétáljanak minél többet a mentális egészségük érdekében. 

Forrás: pagesix.com

Fusd át a nap legizgalmasabb sztárhíreit:

Még több

Beauty