Próbáld meg NEM elsírni magad a Harry Potter-reunion első előzetesén

Újra összeáll a Harry Potter-filmek teljes stábja, amihez most kijött az első előzetes. Ez alapján pedig örömmel jelentjük, hogy a reunion még annál is varázslatosabb lesz, mint ahogy azt hinni merted.

Próbáld meg NEM elsírni magad a Harry Potter-reunion első előzetesén

November elején belengették annak a lehetőségét, hogy a Jóbarátok mintájára, a Harry Potter 20. évfordulójához is készül egy nagyszabású különkiadás, amiben újra összeállnak a filmek sztárjai. A hónap közepén kiderült, hogy Emma Watson, Daniel Radcliffe és Rupert Grint is igent mondtak a reuinionra, aminek máris elkezdték a munkálatait. A Visszatérés a Roxfortba 2022. január elsején érkezik (ami garantálja, hogy az újév varázslatosan induljon!), és most már ki is jött az első előzetese.

Ugyan csak egy apró teaser videóról van szó, de a rajongók biztosan beleborzonganak majd a látottakba. Néhány kedvenced ugyanis már fel is tűnik a trailerben: így például láthatod, amint Robbie Coltrane (vagyis Hagrid) megkapja a roxforti meghívóját a reunionra, vagy ahogy Matthew Lewis (Neville) a 9 és ¾. vágányon épp felszáll a Roxfort Expresszre, amin egy pillanatra Mark Willis (Arthur Weasley) is feltűnik.

Az előzetes azon nevek felsorolásával zárul, akiket már biztosan viszontláthatsz a különkiadásban. Azaz a három főszereplőn kívül érkezik még többek között Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Evanna Lynch és Ian Hart.

Mutatjuk, milyen szuper produkciókra érdemes még várnod:

Még több

Beauty