Puskás-Dallos Peti kőkeményen beleállt a versenyzőjét kritizáló mentorokba

Elsősorban Gáspár Laci szólta le Ferenczi Kamilla legutóbbi produkcióját, de úgy általában elszabadultak az indulatok az X-Faktor hétvégi adásában. Puskás-Dallos Peti pedig nemcsak a stúdióban, de az Instán is kiáll a mentoráltjáért.

Puskás-Dallos Peti kőkeményen beleállt a versenyzőjét kritizáló mentorokba

Puskás-Dallos Petinek már csak egyetlen versenyzője maradtFerenczi Kamilla. Őt pedig már egyáltalán nem hajlandó elveszíteni, és teljes mellszélességgel kiáll érte, még akkor is, amikor Gáspár Laci ízléstelennek nevezi a mentoráltja egy produkcióját. Ugyanis pontosan ez történt az X-Faktor hétvégi adásában, amin Peti olyan szinten akadt ki, hogy még mindig nem lépett túl rajta és az Instán is beleállt mindenkibe, aki kritikát fogalmazott meg Kamillával szemben.

„Akárhányszor is hallgatom végig Kamilla produkcióját, még mindig nem értem azt a kirohanást ellene, amit hétvégén kapott… igen, neki nincsenek milliós nézettségű klipjei (még), hatalmas követő tábora ( még) , akikben lehet bízni, hogy majd úgy is továbbjuttatják, hanem minden egyes este meg kell küzdenie a sikerért. És így is tesz… és bármennyire is próbálja a versenyhelyzet által okozott harc elkenni a lényeget, ő már akkor is bizonyította, hogy az elmúlt 10 évad egyik legjobb énekese. Küzdünk tovább ezen a héten is, mert ott a helyed a végén Kamillám!” 

Ezek után már még biztosabbak vagyunk abban, amit eddig is tudtunk: Petinél jobban senki sem védelmezi a versenyzőit (oké, mondjuk ByeAlexszel döntetlenben). Kamilla pedig a nézők szerint is abszolút megérdemli Peti támogatását és az érte folytatott kampányát, a kommentelők ugyanis a magyar Adele-nek nevezik és egyúttal a legnagyobb esélyesnek tartják őt a győzelemre.

Erre találsz mindent, ami X-Faktor:

Még több

Beauty