Szabó Zsófi és Shane Tusup intim részleteket árultak el a kapcsolatukról

Shane Tusup és Szabó Zsófi csak néhány napja vállalták fel nyilvánosan a kapcsolatukat, de azóta is mindenki róluk beszél. Most még egy kis betekintést engedtek a kettejük közös életébe.

Szabó Zsófi és Shane Tusup intim részleteket árultak el a kapcsolatukról

Szabó Zsófi és Shane Tusup alig egy hete tették hivatalossá a kapcsolatukat, amiről már hónapok óta folytak a találgatások, de mivel rajongók legszívesebben mindent IS tudnának róluk, a sztárpár szépen lassan, a maguk tempójában csepegtetnek némi infót magukról. Legutóbb az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkoztak, ahol többek között azt is elmesélték, hogyan indult útjára a szerelmük.

Shane egy alkalommal a csatorna Reggeli című műsorában vendégeskedett, ahol azonnal tudta: meg kell ismernie a műsorvezetőt. Így hát véget vetett az akkori kapcsolatának, és randira hívta Zsófit.

Minden ami kiderült róla lenyűgözött, szóval minél többet tudtam meg róla, annál jobban meg akartam ismerni. Nagyon természetesen, könnyedén ment az ismerkedés

– mondta Shane a Fókuszban. Zsófi hozzátette, hogy mivel olyan sokakat érdekel a kapcsolatuk, ezért már az elején még inkább óvatosan találkoztak, úgy, hogy lehetőleg meglegyen az az intim szféra, ami az ismerkedésükhöz elengedhetetlen volt. Így az együtt töltött idő helyszíne a legtöbbször Zsófi otthona volt. „Ez azért van, mert egyrészt máshol lefotóznak minket, másrészt meg nincs sok lehetőségünk ide-oda menni” – magyarázta a műsorvezető.

A páros azt is elárulta, hogy Zsófi (és a kisfia) kedvéért Shane elkezdett magyarul tanulni, bemutatták egymást az anyukájuknak, sőt, elvileg Zsófi édesanyja külön Shane számára gluténmentes fogásokat készít. A jövőre nézve pedig az a tervük, hogy az edző megmutatja szerelmének Amerikát, legfőképpen a nyugati partot, ahol felnőtt.

Magyar sztárhírekből nincs hiány:

Még több

Beauty