Ezeket a kezeléseket kérd ajándékba, hogy jövőre topformában legyél!

Leginkább álomalakot szeretnél karácsonyra? Bár az egyik napról a másikra nem lehetséges, simán választhatsz viszont olyan testkezelést, ami segít elindulni és végigmenni a vágyott, karcsúbb vagy izmosabb test felé vezető úton.

Ezeket a kezeléseket kérd ajándékba, hogy jövőre topformában legyél!

Néha csak egy kezdeti lökés kell, hogy beinduljon a fogyás vagy épp a formálódás. Van, akinek viszont pont az utolsó felesleges kilókkal gyűlik meg a baja. Az is lehet, hogy te az a típus vagy, aki lelkesen belevág egy edzés- vagy diétaprogramba, de általában hamar feladja. Egy szuper testkezelés minden esetben jól jöhet! Segíthet beindítani a karcsúsodást, megszabadulni a makacsul ragaszkodó pár pluszkilótól, és a kezeléssorozat alatt kénytelen vagy jobban odafigyelni magadra, szóval muszáj lesz kitartónak lenned. És persze az is nagy motiváció lehet, hogy ezek elég értékes ajándékok (vagy ha magadat leped meg, akkor viszonylag mélyen a zsebedbe kell nyúlnod) – és ha már ennyit költöttél az álomalakodra, akkor igazán nem éri meg nem beletenni a szükséges pluszenergiát.

Csoda utalványon?

A kulcsszó persze itt a pluszenergia: már most szólunk, hogy ha mindent ugyanúgy csinálsz majd, mint előtte, akkor vagy nem lesz olyan látványos a kezelések eredménye, vagy nem lesz tartós az elért karcsúsodás, formálódás. Nagyon fontos, hogy megfogadd a kezelést végző szakemberek tanácsait – valószínűleg nem drasztikus változtatásokra, hanem kisebb, ám nagyon fontos dolgokra fognak megkérni, amelyek segíthetik a kezelések sikerességét.

A csoda nem a gépben van, hanem valójában benned, ezek a kezelések segítenek abban, hogy véghez tudd vinni, amit elterveztél.

Mutatunk néhány igazi különlegességet, amelyek segíthetnek abban, hogy olyanra formáld a testedet, amilyenre szeretnéd.

Fogyj és feszesedj!

A kezelés: Veshape testkezelés

Mire számíthatsz? Látványos körméretcsökkenésre, feszesebb bőrre, kevesebb cellulitra, javuló nyirokkeringésre, érezhető formálódásra, a zsíranyagcsere fokozódására.

Hogyan hat? Hatféle technológiát kombinál a kezelés (köztük a a bipoláris rádiófrekvenciát, az infravörös fényenergiát, a negatív nyomásterápiát és a manuális masszázst), aminek köszönhetően egyszerre hat a zsírsejtekre és a bőrfelszínre is. Az infravörös fényenergia és a bipoláris rádiófrekvencia felmelegíti a mélyebb bőrrétegekben lévő, a narancsbőr megjelenéséért felelős szöveteket. A fokozódó oxigéncsere serkenti a zsír lebontását és csökkenti a zsírsejtek méretét. A vákuum és a masszázs segít eljuttatni a felesleges sejtközi folyadékot a nyirokrendszerbe.

Mire jó még? Izomgörcsök, izomhúzódások kezelésére, zsírleszívás utókezelésére, szülés utáni bőrregenerálásra, hízási, nyúlási csíkok hatékony kezelésére.

Ára: 30 000 Ft / alkalom / terület

Ahol elérhető: Shapezone.hu

Comb edzés

Fotó: Getty Images/ Anetlanda

Lézerrel a zsír ellen

A kezelés: ShapInPulse

Mire számíthatsz? A rendszeres sporttal, diétával is nehezen eltüntethető, makacs zsírpárnák ellen is hatékony. 3 héten belül több centiméternyi változás is érzékelhető lehet akár.

Hogyan hat? A diódalézeres hép célzottan a lokális zsírpárnákat veszi célba. A lézer a zsírsejtek membránját feloldja, a felesleges zsír pedig a nyirokrendszeren keresztül távozik a szervezetből. Ezek a zsírsejtek már nem képesek többé működni, terebélyesedni, sokszorozódni. A kezelés 30 percig tart, egyszerre 4 fej dolgozik, közben az erős hűtőfejek miatt hűvös érzés tapasztalható. A kezelés végén nyirokmasszázs támogatja a salakanyagok kiürülését. Egy kúra minimum 2, maximum 3 kezelésből áll, amit havonta egyszer lehet végezni.

Hol alkalmazható? Kizárólag a has, csípő, fenék, combok és felkarokon területén. Gyengéd, abszolút fájdalommentes, nem maradnak utána hegek, égési nyomok, „besüllyedések, lyukak” sem.

Ára: 150 000 Ft / alkalom (magában foglal 4 hullámmasszázst is)

Ahol elérhető: Laserandbody.hu

Hasból fogyás

Fotó: Getty Images/ Yulia Naumenko

Izmosodj könnyedén!

A kezelés: Emsculpt testformáló eljárás

Mire számíthatsz? Zsírbontás és izomépítés anélkül, hogy edzenél – 4 alkalmas kezelési ciklus alatt fél évnyi edzésmunka végezhető el. Egy-egy alkalommal úgy átmozgatja a has vagy a fenék területét, mintha 20 ezer felülést vagy 20 ezer guggolást végeztél volna el. Feszesebb, tónusosabb lesz tőle az izomzatod akár a vádlidon vagy a felkarodon is. Vizsgálatok szerint az izomtömeg körülbelül 16%-kal nő, a zsír pedig 20-25%-kal csökken négy kezelés után.

Hogyan hat? Elektromágneses energiával vált ki szupramaximális, azaz nagyon erőteljes izomösszehúzódásokat (a mélyebben fekvő izomrétegekben is), aminek köszönhetően intenzív zsírégetés és izomépítés is történik. Feszesíti, tonizálja, erősíti az izmokat, és ezzel karcsúsítja a kezelt területeket.

Mire jó még? Sportolóknak az alap erőnlétük növeléséhez használható, de sérülés utáni regenerálódáshoz is hasznos. Nagyon nagy szerepe lehet a hasfal szülés utáni regenerálódásáben, szétnyílt hasizom vagy császármetszés utáni gyengébb hasfal esetén is hatékony lehet.

Ára: 139 000 Ft / alkalom

Ahol elérhető: Medios.hu

Addig is, amíg választasz, rákapcsolnál az edzésre?

Még több

Beauty