Csodás karácsonyfás manikűrminták, amiket te is simán elkészíthetsz

Vagány ünnepi körömdíszítéseket mutatunk: ezek a karácsonyfás lakkozások DIY verzióban is nagyon szépek lesznek!

Csodás karácsonyfás manikűrminták, amiket te is simán elkészíthetsz

Ha belefér neked egy kis játékosság decemberben a körmeidet illetően, akkor fess magadnak karácsonyfát (vagy kérd meg rá a körmösödet). Ezek az egyszerűbb, stilizáltabb változatok egészen kis kézügyességgel is elkészíthetők. És nem is kell minden ujjadra megfestened, elég egy vagy két körmöt díszíteni vele. A többi lehet ünnepi bordó, aranyszínű, fekete, nude vagy csillámos akár – amilyet szeretnél! Elő a kellékekkel, induljon a lakkozás!

Lendületes vonalvezetés

Az ezüstös körömvég elég extra, nem könnyű elkészíteni (de egy kis gyakorlással nem is lehetetlen), ám a vonalrajzos karácsonyfa elképesztően jól mutat a finom rózsaszínes alapon. A tetején a díszt meg is festheted, de strasszt vagy matricát is ragaszthatsz oda.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ASOS (@asos) által megosztott bejegyzés

Cosmo-tipp: Érdemes a szupervékony ecseteddel papíron kigyakorolni először a karácsonyfa megfestését, hogy mire a körmödre kerül, már ne remegjen vagy bizonytalankodjon a kezed, hanem egy lendülettel (valószínűleg két részletben) meg tudd húzni a cikkcakkos vonalat, ami a karácsonyfa formáját adja.

Króm gyönyörűség

Még egy vonalas karácsonyfa, aminél a szín az extraság! Ez tényleg mehetne akár egyetlen vonallal, mivel csak egy fél fát kell megfestened, de a videóban is több részletben, egyenként festik meg a vonalakat – így egyszerűbb, és precízebb. A manikűr különlegességét a króm por adja, amit a teljes száradás előtt kell a lakkra feldörzsölni.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Charlotte Herberts (@beautyspace_charlotte) által megosztott bejegyzés

 

Cosmo-tipp: Oké, itt speckó körmös alapanyagok szerepelnek a videóban, de akár sima zöld lakkal is működhet, és króm port is tudsz manikűrös szaküzletben beszerezni.

Fehér karácsony

Zöld, fehér és arany csíkok vízszintesen, néhány trükkös húzás függőlegesen, pár strassz meg egy csillag – és máris kész ez a szuperlátványos és cseppet sem bonyolult karácsonyfaminta. Hosszú körmön nagyon hatásos, de kisebben is elkészíthető, szuperül mutat!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Маникюр. МАСТЕР-КЛАССЫ (@nails_by_steps) által megosztott bejegyzés

 

Cosmo-tipp: Ha néhány alkalommal kipróbálod a barátnőd kezén vagy egy tipen, utána biztos kézzel varázsolod majd a saját körmeidre is! Ha strassz használata helyett megfested a díszeket, úgy kevésbé lesz beakadós a körmöd, és tartósabb lesz a végeredmény.

Egy kis csillogás

A sztrasszokból kirakott karácsonyfa szuperül néz ki, és tényleg csak egy pici ügyesség kell hozzá! A jól elhelyezett kövecskák vagy csillámló lapocskák adják ki a mintát, amiket simán csak az alaplakkba tapasztasz bele – zseniális!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

File&Style Bishop’s Stortford (@fileandstyle21) által megosztott bejegyzés

Cosmo-tipp: Fontos, hogy játssz ügyesen a strasszok (vagy lapocskák) méretével, így lesz szépen kitöltött és egyenletes a karácsonyfa-alak. A képen látható hatszögletű, fémes strasszokat is be tudod szerezni manikűrkellékes üzletben, de egyszerűbb strasszokkal is jól mutathat.

Igazi vagányság

Igazán egyenes vonalat húzni a lakkecsettel nem könnyű, de egyáltalán nem is lehetetlen, simán menni fog! A csillámos alapra feketével dolgozz, egyszerűen húzd meg a körvonalat, fesd meg a keresztirányú vonalakat, jöhetnek a kristályok, majd a matt fedőréteg, kész is!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Маникюр. МАСТЕР-КЛАССЫ (@nails_by_steps) által megosztott bejegyzés

Cosmo-tipp: Fényes finishű verzióban is működik, azt válaszd, amelyik neked jobban tetszik. Játszhatsz az alapszínnel is, de a feketét szerintünk nagyon is érdemes megtartani, az adja a cool összhatást.

Jól jönne még egy kis manikűr-inspiráció?

Még több

Beauty