Egyszerű, de meseszép ünnepi manikűrök

Néha egy különleges szín, pici csillám vagy egy-két jól elhelyezett vonal elég ahhoz, hogy elegáns, különleges ünnepi manikűröd legyen. Te hogy állsz a tervezéssel és készülődéssel?

Egyszerű, de meseszép ünnepi manikűrök

A karácsony előtti napok és hetek egyrészt a boldog várakozásról, máskor az izgatott (és néha bizony kapkodós) készülődésről szólnak. Elég sok minden marad az utolsó néhány napra, szóval nem biztos, hogy jut időd órákat üldögélni a manikűrösnél, hogy valamilyen ünnepi szépséget varázsoljon a körmödre. Sőt, az is lehet, hogy el sem jutsz a körmöshöz… Ilyen esetekben jön jól valamilyen egyszerű, de annál látványosabb lakkozás vagy minta. Válaszd ki, melyiket készíted vagy készítteted el, és ragyogj!

Te vagy az ajándék!

Annyira ötletes, és egy kis kézügyességgel magadnak is meg tudod festeni ezt az ajándékcsomagos manikűrt – de a körmösödnek egészen biztosan nem okoz nehézséget. Arra azonban figyelj, hogy csak hosszú körmökön mutat jól!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tea – LA Nail Artist (@nail.art.by.tea) által megosztott bejegyzés

 

Kiscsillag

A nude, opálos alapon az egyetlen, csillámos aranyszínben ragyogó csillag elképesztően jól néz ki. A csillagot meg is festheted, de használhatsz körömmatricát, pecsétet is, sőt, kombinálhatod a pecsétes technikát aranyfóliával is (a matrica a legegyszerűbb…).

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rebecca – Perth Gel Manicurist (@violetanaildesign) által megosztott bejegyzés

Pompás pink

Már önmagában a csillogó, rózsaszín lakk elég lenne az ünnepi hatáshoz, a hópelyhes körmök már csak a ráadás… Persze azért jót tesz az összhatásnak, hogy van néhány visszafogottabb színű köröm, ha mindenhol csak csillámot látnánk, az ekkora mennyiségben lehet, hogy kicsit sok lenne. A vonalas hópelyhek egy kis kézügyességet igényelnek. Ha nem akarsz vele próbálkozni, az is oké, ha néhány körmöt halvány, áttetsző alaprózsaszínre festesz.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝗘𝘅𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗡𝗮𝗶𝗹 𝗔𝗿𝘁 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗼𝗿 (@matrioshka_nails) által megosztott bejegyzés

Holografikus csillogás

Az apró fóliadarabkákkal díszített, tejfehér köröm egyszerűen mesés. Rövidebb változatban is csodaszép lenne! Ha megvan hozzá minden kellék, utolsó pillanatban is simán elkészítheted!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Маникюр Педикюр Ресницы Москва (@bezhik_beautybar) által megosztott bejegyzés

Valami klasszikusat

Ez a fényes, elegáns mélybordó szín önmagában ünnepi hangulatú, és igazából bármilyen szetthez megállja a helyét. Bár a kicsit komolyabb összeállításokhoz talán jobban passzol, de a lazább szereléseiddel is jól nézhet ki – hosszú és rövidebb verzióban egyaránt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

nail artist SAORI 中川さおり (@flickanail) által megosztott bejegyzés

Icipici extra

Hát mennyire jó ötlet már ez a strasszos körömvég? Annyira cool, csini, különleges, a klasszikus francia végű körömnek olyan ötletes csavart ad, hogy csak imádni tudjuk. DIY verzióban is szép lehet. Bár viselni hosszú távon nem biztos, hogy nagyon kényelmes, egészen biztosan beleakad mindenbe is – de annyira szép, hogy kit érdekel!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) által megosztott bejegyzés

Csillámcsík

Na akkor fokozzuk a francia manikűr variálását: ez a csillámos körömvég a vékony fehér csíkkal elképesztően jól néz ki. Oké, elég precíznek kell lenni az elkészítésénél, de egy jó körmösnek ez nem lehet probléma, és az összhatás frenetikus!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Amber J.H Nails (@amberjhnails) által megosztott bejegyzés

A körmöd az ékszered

Mint egy szép bizsu, olyan ez a sokféle strasszal díszített manikűr. Elég feltűnő, azért elegendő, ha egy körmöt díszítesz így: pakolj rá egymáshoz stílusban passzoló, különleges strasszokat, ékköveket.  Játssz a mérettel és a formákkal, a lényeg, hogy olyan legyen az összhatás, mintha egy szépen megkomponált medált vagy brosst viselnél a körmödön.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

mikasa.( art bird kamakura) (@mikasa_nails) által megosztott bejegyzés

Jégvarázs

Ismét egy kis játék a körmök végén: jegesen csillogó, glitteres lakk dobja fel a finom rózsaszín alapot. Ezzel a szép, lekerekített körömformával különösen jól néz ki. Elza is szívesen viselné, az biztos!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Princess Murphy (@princessnails.ie) által megosztott bejegyzés

Rose gyönyörűség

A nude-ba hajló rózsaszín, a fehér és a rose gold csillámos színek elképesztően jól mutatnak egyött. A csíkozásnál precíznek kell lenni, ha azt nem vállalod be esetleg magadnak, akkor csak váltogasd a színeket a körmeiden. Ez a style rövid körmökkel is szuperjól néz ki.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ᴅᴀɪʟʏ ɪɴsᴘɪʀᴀᴛɪᴏɴ 💅🏻 (@nailsbypaulin) által megosztott bejegyzés

Matt és fényes

Mi az, hogy fényes, egyenesen szikrázó! Ugye, mennyire jól mutat a matt finish a csillámos lakkal kombinálva? Az egyszerű csíkos minta is nagyon jól feldobja a minimál stílusú manikűrt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elle (@enamelle) által megosztott bejegyzés

Hókirálynő

Fordított verzióban is jól működik a csillámos ombre hatás: itt most a körömágytól indul a glitter, és a körömvég felé van belőle egyre kevesebb. Amellett, hogy így is nagyon jól néz ki, optikailag még egy kicsit hosszabbnak is mutatja a körmödet.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@unhas.aveiro által megosztott bejegyzés

Ha nem feltétlenül karácsonyi, „csak” menő körmökre vágsz, csekkold ezeket a mintákat

Még több

Beauty