A fesztiválmanikűrök nem tartoznak a legtartósabb körömdíszítések közé, ám az biztos, hogy olyan színes, menő és divatos variációkkal van most tele az egész net, amik közül legszívesebben az összeset kipróbálnák!
Most egy halom verziót bemutatunk neked arra az esetre, ha még mindig vadásznád a tökéletes manikűrt a fesztiválszezonra. Lássuk is őket!

Hullámos csodák

Az egyik legkönnyebben elkészíthető fesztiválmanikűr, amihez semmi más nem kell, csak egy normál körömlakk az alaphoz, egy feltűnőbb szín a mintákhoz és egy tűhegyes ecset! Ha van egy kis kézügyességed, akár már 10 perc alatt meg tudod ezt otthon csinálni, de ha inkább profira bíznád a dolgot, akkor mindenképpen kérj valamilyen többszínű extrát, amitől mindenki el fog ájulni!

Vállald be a neont!

A világító neonos körömlakkoknál nincs is jobb az esti fényekben úszó koncerteken! Ha nem akarsz fényáradatban úszni, az sem gáz, mert már trükkös francia manikűröket is meg lehet valósítani a neonsárgás vagy pinkes árnyalatokkal.

Ombre körmök

Nemcsak fesztiválokon, hanem úgy alapból egész nyáron szívesen viselnénk ezt a manikűrt! Ízléstől függően meg lehet valósítani őket neonos színekkel, pasztellszínekkel vagy akár egy konkrét szín (pl. rózsaszín) különböző árnyalataival. Ez már profi szint, úgyhogy először inkább bízd a körmösödre!

Pöttyök mindenhol

Otthon is pillanatok alatt el lehet készíteni az idei szezon egyik legmenőbb manikűrjét, a pöttyös körmöket!  Ahogyan a hullámos változatoknál, itt is kétféle színt (egy világosabban és egy sötétebbet) ajánlunk, plusz egy tűhegyes ecsetet, amivel könnyen lehet pöttyözni. Az meg már csak rajtad múlik, hogy csak egyet-kettőt, vagy az összes körmödet bepöttyözöd!


Különösen extra akarsz lenni? Akkor csak kendd le a körmeidet egy átlátszó fedőlakkal és ragassz rájuk öntapadó strasszokat! Nem túl tartósak, egy-egy alkalomra viszont fantasztikusan mutatnak!

Pillangós díszítés

Most hirtelen a fél divatvilág pillangó mintákban úszik, ezért, ha neked is bejön ez a ’90-es évekbeli stílus, akkor te is szerezz be pár körömmatricát és ragaszd őket fel. Ultra könnyű az egész, nem kell vele drága körmösökhöz menned, ráadásul jól is néznek ki! A felragasztásukat szemölcsökcsipesszel old meg, utána pedig óvatosan kend le őket fedőlakkal. Az alábbi videóban mutatjuk is, hogyan csináld!

Színblokkos verziók

Lekopva hipergázak, ha viszont vigyázol rájuk, akkor érdemes kipróbálni a színblokkos manikűrt is, ami lényegében abból áll, hogy különböző rikító színeket festesz mindenféle alakban a körmeidre. 

Virágos körmök

A pillangós körömtrendhez hasonlóan a virágos manikűrt is meg lehet oldani matricákkal, de egy kis kézügyességgel (és egy hegyes ecsettel) te is festhetsz magadnak virágokat a körmeidre. 


Unikornis manikűr

Ha van trend, amit idén nyáron nem lehet kihagyni, az az unikornisok ihlette manikűr! Törekedj a minél extrább, minél színesebb körmökre (lehetőleg lilás-rózsaszínes árnyalatokban), amikre aztán pöttyöket, matricákat, glittereket, flittereket vagy bármi mást is rakhatsz. De akár mindegyik körmödet is festheted más színűre. Ami máskor talán túl sok lenne, az most belefér!