Ezért kell minden lánynak legalább egy piros körömlakk otthonra

Nincs ennél univerzálisabb, mégis erőt adóbb, energikusabb árnyalat. Nem lőhetsz vele mellé.

Ezért kell minden lánynak legalább egy piros körömlakk otthonra

Egyértelmű szín, ha körömlakkról van szó, mégis annyiféle van belőle, hogy egyáltalán nem unalmas. Ha magadnak lakkozod a körmödet, akkor mindenképp legyen az alapszetted része, de még jobb, ha több különböző árnyalatot is begyűjtesz. (Ha pedig géllakkoztatsz vagy a körmösöd készíti a manikűrödet bármilyen más technikával, egészen biztosan el leszel árasztva szebbnél szebb árnyalatokkal.) Mutatjuk, miért mindig jó ötlet a piros mellett dönteni.

Mindenhez passzol

Nem igazán tudsz olyan színt vagy szettet mondani, amivel ütnék egymást – valahogy a piros árnyalat minden helyzetben elfogadható. Annak ellenére, hogy feltűnő, és elüthet egy-egy ruhaszíntől, mégis megférnek egymás mellett. Ha csak nem vagy királyi család tagja, kevés olyan szituáció van, amikor nem ajánlott a piros körömlakk. (Persze, van ilyen, de ahhoz képest, milyen vibráló szín a piros, csak kevés.)

piros körömlakk

Fotó: Jeffrey Westbrook / Studio D

Jól fed

A legtöbb piros körömlakk jól pigmentált, akár egyetlen rétegben is elfogadható fedést ad, szóval ha expressz kell valami látványos a körmödre, akkor jó választás. Persze két vékony réteggel mindig jobban jársz, mint egy vastaggal, és egy piros lakknál szinte biztosan nem futsz bele abba, hogy kellene még egy harmadik is. (Viszont az alaprétegről semmiképp ne feledkezz meg, itt elolvashatod, miért.)

A pasiknak bejön

Még ha nem is a legelső a listájukon (szakértőnk szerint a nude az, ami a legtöbb pasinak tetszik), de rögtön a második helyen ott van, nagyon kicsit lemaradva. Szexi, mint egy piros rúzs, ám amíg abban lehet a pasik számára valami taszító, hogy egy erőteljesen pirosra rúzsozott ajkat megcsókoljanak (úgy igazán), a piros körömlakknál hasonló probléma nem áll fenn.

piros körömlakkok

Fotó: Jeffrey Westbrook /Studio D

Olyan, amilyennek akarod

Rengetegféle árnyalata van, kiválaszthatod közülük azt, amelyik neked bejön. Lehet klasszikus, elegáns, szexi, játékos, energikus, a szín mélységétől és altónusától függ (meg persze a te hozzáállásodtól), milyen hangulatot kelt benned. De hogy egy igazi önbizalmat adó, power árnyalatról van szó, az nem kétséges.

Mutatunk néhány piros gyönyörűséget, válassz!

1
ENERGIABOMBA
Essie Gel Couture Lady in Red
3 499 Ft
Platinafényű, gyorsan száradó lakk igazi szexi, élénkpiros árnyalatban. Üde, vibráló, farmeres vagy bőrdzsekis szetthez szupermenő.
2
MAGASFÉNYŰ RAGYOGÁS
Sally Hansen Miracle Gel 402 Red Between The Lines
2 999 Ft
Ragyogó, telt színű, gélesen csillogó lakk mesés piros árnyalatban. Gyorsan szárad és extratartós.
3
IKONIKUS ÁRNYALAT
Avon Pro Colour Iconic Red
1 400 Ft
Gyorsan szárad, gyönyörű fénye van, és ez a vérpiros árnyalat igazi klasszikus. Ellenállhatatlanul szép.
4
METÁLFÉNY
Kia-Charlotta Heart Beat
3 990 Ft
Merész, metálos tűzpiros, ráadásul vegán összetételű! 87%-ban természetes alapanyagokat tartalmaz, növényi alapú oldószerrel készül.
5
GYENGÉD
Rimmel Kind & Free 156 Poppy Pop Red
1 799 Ft
Vibráló színű, erősen pigmentált, 60%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

Jöhetnek még szuper manikűrötletek?

Még több

Beauty