5 önbarnítós baki a vörös szőnyegen

Vigyázni kell az önbarnítóval, mert könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhetünk!

5 önbarnítós baki a vörös szőnyegen

Megvan az a jelenet a Jóbarátokból, amikor Ross barnulni szeretne…?

Az önbarnító alapvetően nem egy rossz dolog, hiszen sosem árt, ha a kamerák előtt egy kis szín is van a bőrödön, viszont a helytelen használata hatalmas kellemetlenségeket tud okozni. A sztároknak a vörös szőnyegen kiemelten fontos, hogy a legjobb formájukat hozzák, ám sok celebbel előfordult már, hogy átestek a ló túlsó oldalára. Ha hiszitek, ha nem, van olyan, hogy TÚL SOK önbarnító.

Mutatunk rá pár példát:

Keira Knightley meg akarta mutatni csodálatos alakját, ezért egy hátul kivágott ruhában ment a Dangerous Method című film premierjére pár évvel ezelőtt, azonban valószínűleg nem volt segítsége, aki elkente volna rajta rendesen a barnítót, így foltos háttal jelent meg a bemutatón.

keira knightley önbarnító

Fotó: Fred Duval/FilmMagic/Getty Images

Lindsay Lohan leginkább a botrányos viselkedéséről híresült el, ahogy a magánéletében, úgy a vörös szőnyegen is. Ehhez mondjuk nem feltétlenül tartozik hozzá a külső, de valahogy az outfit és a look sem volt mindig az igazi: az önbarnítós hibába ő is beleesett, hol lemaradt a fél fejéről, hol narancssárgára festette magát.

lindsay lohan barnító

Lindsay Lohan (Fotó: Getty Images)

Valentino Garavani, a Valentino világmárka alapítója és első divattervezője már 1991-ben is nagy hangsúlyt fektetett a megjelenésére, ehhez pedig hozzájárult az önbarnítás. Nos, nála egy kicsit félresikerült a dolog, hiszen rendszerint narancssárga arccal jelent meg a különböző eseményeken.

Valentino Garavani önbarnító

Fotó: Pierre Vauthey/Sygma/Corbis via Getty Images

Akárcsak Lindsay Lohannek, Paris Hiltonnak is volt bőven önbarnítós bakija: minden vörös szőnyeges eseményen nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy rá szegeződjenek a kamerák, ám sokszor nem gondolta át a barnító használatát. Legtöbbször nagyon élénk színben pompázott, de sokszor volt olyan is, hogy egy-két helyen nem kente be magát.

paris hilton önbarnító

Paris Hilton 2004-ben (Fotó: George Pimentel/WireImage)

Christina Aguilera fénykorának egyik bombázója volt, szőke és fekete hajjal egyaránt meghódította a rajongók szívét. Még az sem vont le a szuper külső értékéből, hogy gyakran belefutott az önbarnító bakikba. Egyszer narancssárga volt, egyszer pedig már majdnem fekete – csak évekkel az első felbukkanása után sikerült beállítani a megfelelő mennyiséget.

christina aguilera önbarnító

Fotó: Toni Anne Barson/WireImage

Bakik a vörös szőnyegen:

 

Még több

Beauty