Már nem kell tovább várni: itt a nyár és végre ki lehet próbálni azokat a nagyon extra sminktrendeket, amiket a legmenőbb sztárok már hetek óta villogtatnak az instán! Van köztük finom és nőies, valamint rock 'n' roll szexis őrület is, de az elképesztően fényes smink ötletekből sincs hiány, amiket nemcsak romantikus nyári estéken, hanem a zenei fesztiválokon is bátran viselhetsz majd!

(Aztán a cikk alján ne felejts el szavazni arról, melyik a kedvenced!)

SZÍNES SZEMHÉJTUS

Justin Bieber topmodell felesége, Hailey Bieber mindig elképesztő sminkötletekkel rukkol elő, de ez a mostani tényleg megér egy misét! Igazából nem nagy ördöngössőg az egész, csak annyi, hogy a szokásos fekete tusvonala felé egy pasztell árnyalatú, rózsaszín vonalat is húzott, aminek hála hihetetlenül igéző lett a tekintete! A 2000-es évek közepén sok színes szemhéjtust lehetett vásárolni, ez a trend most is tovább él, szóval tartsd nyitva a szemed a parfümériákban és a drogériákban is!

METÁLFÉNYű SZEMHÉJFESTÉK

Az igazi fesztivál smink! Tulajdonképpen semmi más nem kell hozzá csak egy nagyon erős, nagyon metálos szemhéjfesték, amit felkensz, és szinte kész is az egész sminked. Nem kell hozzá erős rúzs, sem pirosító, csak sok csillogás, ami épp kellő mennyiségben helyezkedik el a szemhéjodon. Alessandra Ambrosio topmodell csak ilyen sminket viselt a Coachella zenei fesztiválon, te is adsz neki egy esélyt?

rocksztáros füstös szemek

A tini Avril Lavigne után szabadon, idén újra trendi lett a nagyon fekete, nagyon füstös, rocksztáros szemsmink. Jól kell hozzá bánni az ecsettel (vagy az ujjaiddal), attól lesz olyan szép füstös a végeredmény, tehát ha a tükörbe nézve inkább egy pandamacira hasonlítasz, kenj egy kis korrektort az ujjadira és kezd el maszatolni a széleit addig, amíg teljesen fakó nem lesz a szemsink széle. Figyelem! Egy ilyen szemhangsúlyos sminkhez inkább passzold a pirosítót, highlightert és a rikító rúzst, mert a pandamaci után tutira nem akarsz bohócnak sem kinézni!

NAPCSÓKOLTA BRONZOS ARC

Egész évben nem lehet ennek a trendnek hódolni, szóval, amikor itt a nyár, minden menő csaj előkapja a bronzosítóját és meg sem áll vele addig, amíg napcsókolta nem lesz az arca! Ezt te is könnyen megvalósíthatod: vegyél csak példát a topmodell Gigi Hadidról.  A topmodell sminkmestere, Patrick Ta nemcsak az orcák széleire, hanem a szemhéjakra, az orr vonalaira, valamint az állkapcsot és a homolokot keretező szélekre is vitt fel egy kis bronzosítót, ettől lett olyan elképesztő a végeredmény! Az egységes összkép érdekében nude színű ajakrúzst válassz, ami árnyalataiban is illik a bronzosítód színéhez!

TÚLtolt PIROSÍTÓ

A '80-as évek, amikor a pirosítók minden más sminkterméknél népszerűbbek voltak, újra a fénykorukat élik! A pirosítók használata ugyanis megint nagyon-nagyon trendi, főleg, ha nem csupán az orcád két-két szélére, hanem a szemed alá, az orrodtól kezdve egészen a füleid vonaláig, sőt, még a szemhéjad oldalára is teszel belőle egy kicsit! Ha egy visszafogott színt választhatsz, idén nem eshetsz túlzásba, de ne feledd: alapozóval, korrektorral mindig fakíthatsz a végeredményen egy kicsit! 

Szavazás

Via