Nincs olyan nő, aki ne szeretné a szép manikűrt! Ez pedig most különösen igaz, hiszen egyre több olyan köröm trend születik, amiben teret kapnak a csillogó, ezernyi fényben úszó körömfestési módok. A francia glitter köröm,  és a króm manikűr például már a téli szezonban is nagyon népszerű volt, most tavasszal viszont a gyémánt aura manikűrről beszél mindenki, amit nem más, mint Natalie Minerva, az Eufória sorozat profi körmöse álmodott meg!  

A gyémánt aura manikűr olyan, mint egy álom

A gyémánt aura manikűr kifejezés arra a körömfestési módra utal, ami az alábbi videóban is látható. Natalie Minerva profi körmös fogott egy csillogó, ezüst körömlakkot, amit hagyott megszáradni; utána pedig egy hegyes körömszivacsra rakott egy kis fekete körömlakkot, amit óvatosan beleütögetett a körme felületének közepére.  

Miután ez megvolt, a körmös óvatosan eldolgozta és elmosta a szivaccsal a fekete körömfestéket, ami így egy nagyon finom színátmenetes, ombre hatást eredményezett. Végül az egészet lfestette még egy adag átlátszó, csillogó körömlakkat, az eredmény pedig önmagáért beszél! A legjobb benne pedig azt, hogy ezt a körömfestési módon bármilyen színkombinációban alkalmazni lehet...

Minden színben remekül mutatot a gyémánt aura manikűr

Vannak, akik például egy egy sima fehér vagy világoslila színű körmöt alakítanak át gyémánt aurás manikűrré, mások a zöld és a kék különböző kombinációit keverik – az azonban tény, hogy ez a manikűr mindenhogyan nagyon látványos, már-már üvegszerű kinézetet eredményez, mostanában pedig minden influencer odáig van érte!

Színtanilag elmondható, hogy ha drámaibb hatást szeretnél, akkor érdemes sötétebb alappal kezdened, ha viszont a visszafogottabb színeket részesíted előnyben, érdemes lehet egy nude színű körömfelülettel indítanod, amit később fokozatosan tudsz sötetíteni. A lényeg, hogy ízlésed szerint, bátran keverd egymásal a színeket és ne spórolj a csillámos körömlakkokkal sem!

Via