A nagy nyári melegben senki sem akar szétesett, leizzadt frizurával mászkálni az utcán, és bár léteznek nagyon egyszerű trükkök a tökéletes kánikulai frizura elsajátítására, az idei szezon legmenőbb hajtrendjei közé kétségtelenül a hajfonások tartoznak, melyekért a sztárok is rajonganak
Most három olyan egyszerű, de nagyszerű fonást mutatunk be nektek, amik nemcsak a fotókon mutatnak jól, hanem élőben is fantasztikusan néznek ki!

Fond lófarokba!

Az angolul csak ponytail braidnek nevezett frizura lényegében csak annyiból áll, hogy a tökéletes kifésült és összefogott lófarkad végét aprólékos gondossággal befonod. Egyszerűnek hangzik, igaz? Nem csoda, hogy a Kardashian-lányoktól kezdve a legsikeresebb influencerekig mindenki ilyen frizurában várja a kánikulát! A tökéletes kivitelezéshez azonban idő kell, amit nem érdemes elkapkodni, különben káosz lesz a végeredmény.

@bethanyfosbery Reply to @itssss_sofia.x SLICK PONY BRAID💓 #hair #hairstyle ♬ original sound - cocojones

Cosmo-tipp

A fesztivál szezonra különösen jól mutat, ha eg fényes szalagot vagy egy csillogó fonalat is befonsz a hajaddal együtt úgy, ahogyan Cara Delevingne fodrásza is tette!


Baby fonatok

Ha totál kezdő vagy, vagy ha nem akarsz sokáig kínlódni valami bonyolult technikával, akkor érdemes kipróbálnod a baby fonásokat, melyek pár apró, kusza és rendezetlen hajfonások az arcod körül. Nagyon könnyű megcsinálni, lényegében csak pár mini hajgumi kell hozzá, azt pedig már csak te döntöd el, hogy hányat csinálsz és hova, valamint, hogy meddig fonod be a hajtincsedet!

on

Fond a frufrudat!

Nemcsak a sztárok és az influencerek körében, hanem a menyasszonyoknál is nagyon népszerű ez a hajfonat, hiszen a frufru vagy a kósza babahajak sem lógnak így be a szembe, ráadásul a nagy melegben sem tapadnak az archoz. Így pedig könnyen lehet vele táncolni, bulizni. De ha fesztiválozásról van szó, ez abszolút befutó, mert anélkül lehet isteni hajkoronád, hogy állandóan fel-le kelljen azt gumiznod a meleg miatt! 

https://www.tiktok.com/@anielson10/video/7091853277415099694?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7058928354468169222