Akár egy cuki karácsonyi mintás köröm, akár egy műalkotásnak beüllő üveg manikűr között őrlődnél, megfelelő manikűr kiválasztása egyáltalán nem könnyű dolog — főleg most, az ünnepi szezon kellős közepén! A profi körmösök most viszont lerántották a leplet arról a 3 manikűrről, amit soha, semmi pénzért nem csináltának meg a vendégeiknek, mert annyira cikisek. Szóval a következő furcsa manikűröket inkább ne kérd tőlük, mert ki fognak akadni!

1. Vastag francia manikűr

A körmösök szerint egy profi soha nem készítene a vendégének egy extra vastag fehér csíkkal ellátott francia manikűrt, mert csúnya és igénytelen benyomást kelt. Vannak, akik szerint viszont nagyon is trendi ez a körömfestés, amit sokan még egy-egy színes sávval is díszítenek a fehér körömfestés alatt — pont úgy, mint ahogyan az az alábbi képen is látható! Te bevállalnád? Az oldal alján már megy a szavazás, várjuk a te voksodat is!

2. Rúzs formájú köröm

A második manikűr, amitől a körmösöknek hidegrázása van, a rúzs formájúra vágott köröm. A profik állítják, hogy amikor ez a trend népszerűvé vált, többek is kértek tőlük ilyen körmöket, ők viszont annyira csúnyának találták, hogy plusz pénzért sem vállalták be. Az ok? Nem akarták, hogy híre menjen, milyen manikűrt készítenek a vendégeiknek, mert a rossz hírük hamar elterjedt volna... Nos, a lenti fotóra nézve nem meglepő, hogy kevés körmös vállalja be ezt a manikűrt! 

3. úszóhártyás-Kacsalábas köröm

A harmadik manikűr, amit a profik tényleg soha, semmilyen körülmények között nem készítenének el, a kacsalábas változat! Ez a manikűr pont úgy néz ki, mintha glitteres úszóhártyákat látnánk, de vannak, akik szerint egy ásólapátra hasonlít a legjobban ez a forma. Egy biztos: az úszóhártyás manikűr abszolút nem szép a körmösök szerint, ezért ha ilyet szeretnél magadnak, tudd, hogy csak nagyon kevesen fogják bevállalni! 

Szavazás

Via