Unod a szolid, bézs színű körömöket, a gazdag csajok manikűrjét? Valami extrára vágysz, amiben kifejezheted a személyiségedet? A színes, szivárványos körmöket akkor neked találták ki! Festheted őket csíkosan, ferdén, pöttyözve vagy akár szívecskésen is, a lényeg, hogy jó kedved legyen tőlük! Most egy halom olyan színes tavaszi manikűrt gyűjtöttünk össze, amire jó ránézni, próbáld ki a kedvenceidet!

Colorblock verzió

A szivárványos körmök legvadabb változata egészen biztosan a colorblock verzió, amiben egymással ellentétes színtónusokra kerül a köröm alsó és felső része megfestésre. Ha van négy különböző színű körömlakkod (pl. két hideg és két meleg árnyalatú) abból már tökéletesen el tudod készíteni ezt a manikűrt, de vigyázz! Ezekkel a körmökkel tutira nem maradsz észrevétlen!

félkörös színtónusok

Eggyel visszafogottabb szivárványos manikűr, mikor egy körmön belül a színeket nem, csak az árnyalatokat variálod. Ide már kicsit több színű körömlakk kell, hogy jól nézzen ki (egészen pontosan legalább 8), de az tuti, hogy a végeredmény fantasztikus lesz. Ha nem akarod a szokásos francia manikűr körömalakját követni, akkor fess félköröket a körmöd felső részére, királyul fog kinézni!

Ferdén, csíkosan

Ennél a manikűrnél nem kerül az egész körmöd besfestésre, csupán a felső része: az viszont nagyon időigényes és aprólékos munka lesz, szóval készülj fel! Azt ajánljuk, hogy szerelkezz fel több különböző árnyalatú és színű körömlakkal, valamint egy cellux ragasztóval is, mert csak annak a segítségével fogsz tudni precíz és egyenes festéseket produkálni. Ha ránk hallgatsz, először kezdd azzal a csíkkal, ami beljebb van (mert annak kell a legszebbnek, legpontosabbnak lennie), aztán halad tovább köröm széle felé.

Felemás

Egy jó kis cellux ragasztónak itt is a hasznád fogod venni: csupán annyi a dolog, hogy leragasztod a körmöd egyik felét, befested a másikat, vársz míg megszárad, lehúzod a celluxot és már kész is a manikűr! Rettentő egyszerű az egész, még azt is meg tudja csinálni, aki nem rendelkezik nagy kézügyességgel, szóval mindent bele!


apró szívecskés

Hiába van a szivárvány legszebb színeiből elkészítve ez a körömcsoda, akár Valentin-napi manikűrnek is beillene ez a cuki, szívecskés minta! Ha ezt a pasztell szívecskés verzió tetszik a legjobban, akkor kezdj a klasszikus franc manikűr megvalósításába azzal a színnel, amire a körmöd hegyét festeni szeretnéd. Várj, míg megszárad a lakk, utána pedig egy tűhegyes ecsettel rajzolj ki szívecskéket a körmeidre (ha nem megy, a háromszögek is jók, alig látszik a különbség). Az eredmény fenomenális lesz! 

hagyományos szivárvány

Oké, ha egyik fenti verzióval sem akarsz bajlódni, csak egy vagány, szivárványos manikűrre vágysz, maradj a hagyományos változatnál! Itt csak annyi a dolgot, hogy minden egyes körmödet más színűre fess ki: arra viszont ügyelj, hogy egy színtónusban legyenek a színek. A pasztell árnyalatok ugyanis nem mutatnak jól a rikító színekkel, ahogyan a neon színeket sem érdemes keverni a visszafogottabb, földszínekkel, mert gázos lesz az eredmény. Hogy tetszik?

Szavazás

Via