A tökéletes parfüm megtalálása nem egyszerű feladat: ma már annyi különleges és mesés illat közül lehet választani, hogy könnyen el lehet veszni a parfüm rengetegben! Ha te is így érzel, nyugi, nem vagy egyedül: a legtöbb nő több parfümmel is büszkélkedhet, ami egyáltalán nem ciki, sőt, inkább menő! A legnépszerűbb sztárcsajok is több illatra esküsznek – igaz, azért mindegyiküknek megvan a maga kedvence. Most be is mutatjuk őket, hogy a következő parfümériás körutadon te is ki tudd őket próbálni! 

Kylie Jenner

Kylie Jenner a könnyű, lightos, nyárias parfümök kedveli, emrt állítása szerint a keleties-fűszeres illatoktól megfájdul a feje. Mivel a csodálatos álomvillájában egy hatalmas medence is van, örömmel fúj magára kókuszos illatokat, amiktől úgy érzi magát az otthonában, mintha nyaralna! 

Kylie Jenner kedvenc illata: Victoria Secret Coconut Passion (19,99 €, Victoria's Secret)
Getty Images/Karwai Tang 
Getty Images/Karwai Tang; Victoria's Secret

Rihanna

Rihanna gyerekkora óta hatalmas parfümrajongó és állítólag elképesztő kollekciója van a világ legjobb illataiból. Mostani kedvencét, egy édes, virágos-narancsos illatot állítólag a fél sztárvilág imádja, ami nem csoda: rettentő drágába kerül, ezért hétköznapi emberek csak ritkán engedhetik meg maguknak. 

Rihanna kedvenc illata: Kilian Love Don’t Be Shy (235 €, Kilian)
Getty Images/Mike Coppola
Getty Images/Mike Coppola; Kilian

Jenna Ortega

Jenna Ortega, a Wednesday színésznője sorozatbeli karakterével ellentétben egy életvidám, pozitív csaj, aki parfümválasztásaiban is igyekszik olyan illatot találni, ami kifejezi az egyéniségét. Kedvencei a virágos-gyümölcsös illatok, amiket viselve egész nap úgy érzi magát, mintha a felhők között járna!

Jenna Ortega kedvenc illata: Marc Jacobs Daisy Dream (34 290 Ft, Douglas.hu)
Getty Images/Jamie McCarthy
Getty Images/Jamie McCarthy; Marc Jacobs

Rita Ora

Rita Ora hűséges típus: már vagy 20 éve viseli ugyanazt a klasszikus, nőies parfümöt, amit csak kevés alkalommal vált le egy igazán extra, vadító illatra. Esetében igaznak bizonyul az, hogy ha az anyukád egy rendkívül markáns, erőteljes illatot használ, nagy valószínűséggel te is azt fogod majd a legjobbnak találni - Rita Ora és édesanyja ugyanis ugyanazt a parfümöt használja!

Rita Ora kedvenc parfümje: Chanel N°5 (77 €, Chanel)
Getty Images/Karwai Tang 
Getty Images/Karwai Tang; Chanel

Megan Fox 

Megan Fox szintén ugyanazt a parfümöt használja, amit még 12 éves korában az egyik Cosmopolitanhoz csomagolva kapott illatmintaként – úgy néz ki, neki tényleg bevált ez az illat! Állítása szerint ha ezt a parfümöt viseli, még a hétköznapokon is úgy érzi magát, mintha koktélruhát viselne. Jól hangzik, nem?

Megan Fox kedvenc illata: Giorgio Armani Armani Code (38 490 Ft, Douglas.hu)
Getty Images/Christopher Polk
Getty Images/Christopher Polk; Giorgio Armani

Adele

Adele sok különböző parfümöt használ, az az egy viszont, amit tinikora óta újravesz egy különleges, vaníliás illat, ami állítása szerint teljesen elvarázsolja őt. Szinte el tudjuk képzelni, amint a sminkesasztalánál fújja magára ezt az őrjítő illatot!

Adele kedvence: Christian Dior Hypnotic Poison (28 490 Ft, Douglas.hu)
Getty Images/Samir Hussein 
Getty Images/Samir Hussein; Christian Dior

Via