Ha azt mondjuk, hogy karácsony, akkor ugye nemcsak az ünnepi sültek jutnak az eszedbe, de a karácsonyi manikűr ötletek is? Mi elhoztuk a kedvenceinket!

A fordított francia

Bolondítsd meg a manikűröd egy már jól ismert minta új verziójával. Az ünnepi körmökhöz elengedhetetlen a csillám, az apró és fényes díszítések. Ám nagy sláger az ombre is, ami hihetetlenül különlegessé teszi a körmeidet. Szórd meg ezüst csillámokkal, ám csak a köröm alsó részébe koncentráltan, hogy egyfajta átmenetet képezzen a természetes színű körömmel.

3 D-s pulcsi körmök

Ugye ha a télre gondolsz, neked is a kuckózás jut róla először eszedbe? Itt az idő, végre felveheted a kedvenc pulcsijaidat, ám nem csupán a ruhadarabjaidon viselheted az ikonikus ünnepi mintákat, hanem a körmödön is. A 3 dimenziós pulcsiminta az utóbbi években letaszíthatatlan volt a trónról!

Növényvilág

Téli bogyók, fagyöngyök, fenyőágak - a téli természet amennyire egyszerű, annyira csodálatos. Akár egy fehér alapon, akár a sötétebb tónusokon, mindegyiken remekül mutatnak, ha szépen vannak megfestve. Ugye neked is megjött hozzá a kedved?

Játék a kövekkel

Sosem tudtad, hogyan lehetne kreatívan és mutatósan felhasználni a díszítésre alkalmas köveket, gyöngyöket? Vagy szeretnél egy karácsonyfát a körmeidre, de lehetőleg nem zöld festéssel? Itt az idő, ezzel az ízléses, minimalista, mégis extra körömdizájnnal nem lőhetsz mellé!

Cukorka

A karácsony egyik ikonikus jelképe a cukorbot, a piros és a fehér szín pedig egyértelműen jelzik: itt valaki ünnepi lázban ég! Lehetne egy köröm ennél édesebb?

Karácsonyi történet

Ha elég hosszúak hozzá a körmeid, akkor szinte egész karácsonyi történeteket is felfesthetsz rájuk. Nézd csak, itt például megidézik a karácsonyi csomagokat is, de rénszarvasok is felbukkantak. Ugye most már tudod, hogy ha karácsony a téma, akkor tényleg nincs határ?

via