Bár az idei ősz legmenőbb körömtrendjei kifejezetten szolidak és visszafogottak, ha máskor nem is, halloweenkor legalább ki lehet próbálni az észvesztően dögös, feltűnő és ijesztő körmöket! Most mutatunk néhány olyan remek halloweeni manikűrt, amit nemcsak a profi körmösöd, de egy kis gyakorlással még te is meg tudsz magadnak csinálni. Nézzük is!

Ébenfekete manikűrök

A fekete körömlakkokban az a jó, hogy önmagában akkor is halloweenesek, ha semmi extrák nem csinálsz velük! Ha viszont mégis feldobnád őket, szerezz be pár vékony hegyű ecsetet és induljon be a kreativitásod! A neonfényű, sötétben világító körmök pedig hihetetlenül menők, de ha naaagyon türelmes vagy, cuki kis sütőtököket is festhetsz a körmeidre, miért is ne?

Véráztatta körmök

Hát ez kicsit bizarr, de egy próbát megér! A véráztatta körmökhez mindenképpen be kell szerezned egy vörös színű körömlakkot, ami leginkább a fehér alapon jön ki a leginkább. Azt javasoljuk tehát, hogy simán fesd le fehérrel a körmöd, majd spriccelds, csorgasd vagy éppen egy extra vékony ecsettel vércseppenként rajzold meg a kívánt ábrát! Nem olyan nehéz, mint hinnéd, főleg, ha csak egy-egy körmödet készíted el így!

Ijesztő manikűrök

Oké, ezeket már lehet, hogy érdemesebb profira bízni, de ha van kedved kísérletezni, vágj bele! A körmös boltokban lehet kapni mindenféle menő körömmatricát, a kényelmeseknek azokat ajánljuk a leginkább, viszont ha művészlélek vagy, egy vékony hegyű ecsettel próbáld ki, milyen egy-egy szellemet vagy csontvázat megfesteni. Minél nagyobb a körmöd, annál könnyebb lesz, szóval hegyes körműek előnyben.

Narancsos manikűrök

A halloweeni körmöknek nem kell és nem is muszáj feketének vagy fehérnek lennie. Lehetnek például narancssárgák is, ami tök jó szín, hiszen a halloweeni tökök is ilyen színűek. Befestheted a teljes körmeidet erre a színre, de szabadon is díszítheted őket, ha szeretnéd. A kreativitásodnak idén tényleg semmi sem szabhat határt, ezért inspirálódj és válaszd ki a számodra leginkább tetsző halloweeni manikűrt!

Via