A bőr nedvesség barriere ez a stabil alap és a tiszta, ragyogó bőr elérésének egyik legfontosabb eleme rövid és hosszú távon egyaránt. A lipidgátként is ismert, finom, mégis erőteljes barrier természetes hidratáló faktorokból és lipidekből, köztük ceramidokból, koleszterinből és zsírsavakból áll. Ha arányuk egyensúlyban van, a bőr feltöltött, sima és ragyogó. A mikrobiom ennek a nedvesség barriernek a tetején található. A barátságos baktériumokból és más védő hatású elemekből álló, változatos mikrobiom segít a bőrnek, hogy ellenálló maradjon a környezeti stresszhatásokkal szemben és optimális állapotban maradjon. Sajnos mind a nedvesség barriert, mind a mikrobiomot megviseli, ha durva, savas bőrápolási termékeknek, erőteljes hámlásnak vagy krónikus stressznek van kitéve. A bőr kiszáradhat és elveszítheti egyensúlyát, így a létfontosságú nedvesség elpárologhat, az irritáló anyagok pedig bejuthatnak a bőrbe. Ez más bőrproblémák alapjául is szolgálhat.

Bemutatkozik a BIOME+, ami bizonyítottan mikrobiombarát

A BIOME+ az IMAGE Skincare első mikrobiombarát családja, amely a bőr védő nedvesség barrierét helyezi előtérbe, amely a szárazság, a kellemetlenségek és a stressz látható jelei elleni első védelmi vonalként működik.

Biome+ termékcsalád

Az első ilyen termékcsalád segít, hogy a bőr a lehető legjobban funkcionáljon és nézzen ki, természetes összetevők, a fermentált, növényi eredetű szkvalán, növényi adaptogének és tápláló növényi kivonatok segítségével. A klinikai elemzés igazolta, hogy a BIOME+ formulák tiszteletben tartják a bőr mikrobiomját. Az ismételt inzultációs teszt (RIPT) feltételei mellett a készítményeket bőrgyógyászok tesztelték, és nem mutattak bőrirritációt vagy allergiás kontakt dermatitiszt.

SZTÁR ÖSSZETEVŐVel az egészséges és szép bőrért!


Minden BIOME+ termék tartalmaz szkvalánt, amely a cápa- és olíva szkvalán harmadik generációs, fenntartható alternatívája. A BIOME+ termékekben lévő fenntartható, megújuló cukornádból fermentációval előállított szkvalán segít kiegyensúlyozni a bőrt és támogatja a bőr egészséges mikrobiomját. Fokozza a bőr rugalmasságát és elősegíti a sima, rugalmas bőr megjelenését, miközben segít megelőzni a transzepidermális vízveszteséget. 

„A BIOME+ egyéb kulcsfontosságú összetevőit a világ körüli utazásaink ihlették. Láttuk, hogy bizonyos adaptogén növényeket miként használ fel a keleti orvoslás ahhoz, hogy hihetetlen eredményeket érjen el és biztosítsa az egész test általános jólétét. Azt is tudjuk, hogy ha adaptogénekkel egészítjük ki a bőrápolási rutint, az javít a stressz okozta tüneteken, például a fakóságon, az egyenetlen bőrtónuson és textúrán, és ami a legfontosabb, a gyenge vagy károsodott bőr mikrobiomon” – mondja dr. Marc Ronert, az IMAGE Skincare alapító tulajdonosa.

BIOME+: JÓ A BOLYGÓNAK

A BIOME+ formulák valóban természetesek, ami azt jelenti, hogy legalább 90 százalékban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. Emellett tudatosan készülnek és nemcsak a környezetre gyakorolt hatásukat korlátozzák a fenntartható csomagolással, hanem a teljes gyártási folyamat során is odafigyelnek erre. Az IMAGE vállalat a világon sehol nem végez, nem rendel meg, nem fizet és nem engedélyezi, hogy a készítményein vagy késztermékein állatokon végzett kísérleteket hajtsanak végre. A BIOME+ termékcsalád a helyi és globális környezetvédelmi erőfeszítéseket támogató “1% For The Planet” nevű szervezettel együttműködésben jött létre.

A HARMATOS BŐR SZÉRUMA - BIOME+ dew bright serum - Klinikai Áttörés!

BIOME+ DEW BRIGHT SERUM

Hibrid olaj-szérum, amely mélyen hidratál, visszaadja a ragyogást, segít visszaadni a fáradt bőrnek a természetes, harmatos megjelenését.


 A szérum HATÁSAI

 • Hibrid olaj-a-szérumban formula, mely hidratálja a bőrt, javítja az egyenetlen bőrtónust, a harmatos, ragyogó bőrképért.
 • A cukornádból származó, tanúsítottan mikrobiombarát szkvalán segít fokozni a rugalmasságot, hogy a bőr sima, puha és rugalmas legyen.
 • A keresztkötött hialuronsav vizet vonz a bőrbe, gyors és hosszan tartó hidratálásról gondoskodik.
 • A fenntartható módon termesztett mikronapraforgó kivonat segít növelni a bőr tisztaságát és ragyogását, miközben egyenletesebb, egységesebb tónust biztosít.

Hogyan használd a BIOME+ dew bright szérumot?

Használd a megtisztított bőrön reggel és este! A krémes szérum könnyedén siklik a bőrön, harmatos, hidratált bőrt biztosítva. Levendula, citromhéj és zöld tea kivonatának friss, természetes illatát hagyja hátra.


A FELHŐSZERŰ HIDRATÁLÓ KRÉM - BIOME+ smoothing cloud crème

“Párnázó” hatású hidratáló krém, mely felhőszerűen könnyű hidratálást biztosít, mélyen táplál, vitalizál és visszaadja a bőr rugalmasságát.

BIOME+ SMOOTHING CLOUD CRÈME

A krém HATÁSAI

 • A felhőszerű formula feltölti a bőrt és finomítja a textúráját a dús, sima megjelenésért.
 • Fermentált szkvalán támogatja a bőr nedvességbarrierjét, miközben javítja a bőr textúráját és rugalmasságát.
 • A len- és zellermagkivonatok keveréke segít kisimítani az egyenetlen textúrát és minimalizálja a pórusok megjelenését.
 • A mikronapraforgó kivonat segít a ragyogóbb bőr elérésében.

Hogyan használd a BIOME+ smoothing cloud crème-t?

Bő mennyiségben, megtisztított bőrön használd reggel vagy este! A krém gyorsan a bőrbe olvad, puhává teszi, gondoskodik kényelemérzetéről. Egy csipetnyi friss, természetes illatot ad grapefruit kivonattal, amely könnyű, frissítő illatot biztosít.

A TISZTÍTÓ BALZSAM, MELY FELOLDJA A SMINKET - BIOME+ cleansing comfort balm

Bőrtápláló tisztító balzsam, amely gyengéden oldja fel a nap során lerakódott szennyeződést, szuperpuha, hidratált vásznat teremtve a komoly bőrápoláshoz.

BIOME+ CLEANSING COMFORT BALM

A balzsam hatásai

 • A hibrid formula ötvözi a krém puhaságát és a lemosó olaj csúszósságát, hogy könnyedén leolvassza a szennyeződéseket és a faggyút.
 • A cukornádból származó mikrobiombarát szkvalán hidratálja a bőrt és segít támogatni az egészséges bőr barriert.
 • A tápláló olajok nedvességet biztosítanak a száraz bőr megnyugtatására.
 • Az ashwagandha adaptogén növény csökkenti a nedvességvesztést és a bőrnek egészséges ragyogást ad.

Hogyan használd? 

Vidd fel a száraz bőrre és masszírozd vele 1 percig! Itasd fel papírkendővel vagy mosd le vízzel! A sima, krémes, olaj alapú textúra természetes grapefruit-kivonatot tartalmaz, amely könnyű, friss illatot biztosít.


Soha nem késő elkezdeni a bőr nedvesség barrierének táplálását. Az IMAGE Skincare új mikrobiombarát bőrápoló kollekciójával megkezdődik a valóban egészséges bőr forradalma. A BIMOE+ termékeket megtalálod az IMAGE Skincare PEELING Szakembereknél, illetve a weboldalon.