Az elmúlt néhány hónapban az Aldi már többszörösen bebizonyította, hogy a szépségápolási termékei nem csak pénztárcabarátak, de minőségiek is. A L'oreal Elvive termékcsaládjához hasonló samponjukért például odáig vannak a rajongók, de a Tom Ford parmüföt idéző illat is hamar a vásárlók kedvence lett. Most pedig itt az újabb dobás, ugyanis Paula's Choice márkához kísértetiesen hasonló BHA tonikkal nyűgözik le éppen a népet. 

Áradoznak róla

A napokban egyre több videó bukkant fel a TikTokon, a felvételeken pedig rendre az Aldi egyik újításáról, egy BHA tonikról áradoznak a felhasználók. Állítólag a szupermarket által kínált, Lacura termékcsalád egyik bőrápolója pontosan ugyanolyan hatással rendelkezik, mint az ismert márka, a Paula's Choice terméke. A termékről az egyik tiktokker azt írta: 

Ugyanúgy néz ki, ugyanolyan érzés, nagyjából ugyanaz az illata, és majdnem ugyanazok az összetevők is.

@dannersdoesbeauty OK, calm down, people, but look what Aldi/Lacura have done. if you love the viral Paula's Choice 2% BHA Liquid Exfoliant (RRP £34 for 118ml), then you're going to die for this Lacura 2% BHA Toner at just £4.99 for 100ml. Looks the same, feels the same, pretty much smells the same, and has almost the same ingredients. Get yourself down to your local Aldi as this is gonna fly off the shelf!!!!! #aldi #lacura #paulaschoice #bha #salicylicacid #cleanskin #aldispecialbuys #blockedpores #blemishedskin #viralskincare #fyp #viral #selenagomez #exfoliation #bhaliquidexfoliant ♬ Calm Down - Rema & Selena Gomez

Pénztárcabarát

Ha szívesen beépítenéd a BHA-t (a BHA sav szalicilsavként is ismert, s képes arra, hogy a bőr mélyebb rétegeibe is bejusson, így belülről tisztítja a pórusokat, közben pedig elősegíti a bőr külső rétegeinek leválását) a napi bőrápolási rutinodba, de nincs kereted a drágább termékekre, akkor számodra kiváló alternatíva lehet az Aldi által kínált alig 5 fontos, vagyis kb. 2000 forintos megoldás. Azt egyelőre nem tudni, hogy a magyar Aldik polcain is megtalálható-e a terméke, de mindenesetre érdemes körülnézni, és lecsapni rá, amennyiben elérhető. 

Ezt a terméket keresd: 

Aldi

(via)