Nem mindig a drágább jobb! Legalábbi az Aldi egyik samponjára ez biztosan igaz. Ugyanis egy szépségrajongó beszámolója szerint piszok olcsón szerezhető be, ráadásul elképesztő eredményt is ad. 

Pont olyan, mint az eredeti

Az Extreme Couponing and Bargains UK Facebook- csoportban Sam Mie osztotta meg, hogy az Aldiban rábukkant a a L'oreal Elvive termékcsaládhoz nagyon hasonló samponra, valamint balzsamra, s úgy döntött, ad nekik egy esélyt. Későbbi beszámolójának tanúsága szerint ez élete talán egyik legjobb ötlete volt, ugyanis elmondása szerint a sampon-balzsam kombó hatásában gyakorlatilag megeegyezik az eredetivel, sőt talán még jobb is annál. 

Korábban egy kicsit márkasznob voltam, már, ami a samponokat és balzsamokat illeti, mivel ekcémám és csalánkiütésem is van, így kb. mindentől viszket 

– árulta el a csoportban a lány, aki aztán arról számolt be, minden megváltozott, amikor rátalált az Aldi által forgalmazott termékekre. 

Egészséges, fénylő haj 

Elmondta, hogy nagyon száraz a haja, ezért korábban a L'oreal Elvive termékcsaládját használta, ám mivel pénzszűkében volt, olcsóbb megoldást kellett keresnie. Ekkor bukkant rá az Aldi termékeire, amikben nem csalódott. 

A hajam egészségesebb az elmúlt időszakban, sőt még a pasim is észrevette, ami pedig a legjobb az egészben, hogy a sampon és a balzsam is kevesebb, mint 1 fontba kerül (kb. 400 forint).

Még a csomagolása is hasonló 

Sam egyébként feltöltött a csoportba egy fotót is az Aldiban vásárolt termékekről, amiknek a csomagolása tényleg kísértetiesen hasonlított a L'oreal által forgalmazott termékekre. A bejegyzés persze hamar nagyon népszerű lett, több mint 900 kedvelést kapott, az emberek pedig elárasztották hozzászólásaikkal a kommentszekciót. A legtöbben arról írtak, alig várják, hogy kipróbálhassák a termékeket, míg mások arról számoltak be, hogy már meg is vették azokat. 

 Facebook/Extreme Couponing and Bargains UK csoport

Hihetetlenül olcsó

Csak összehasonlításképpen a L'oreal termékei tubusonként nagyjából 5 fontba kerülnek, ami kicsivel több, mint 2000 forint, míg az Aldiban kapható sampon és balzsam üvegenként 1 font, azaz kb. 400 forint. 

Ooo, ez elképesztő. Pontosan olyan mint az eredeti 

– írta a csoportban az egyik felhasználó. 

Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni 

– fogalmazott egy másik. 

(via)