Jó ideje látható Andie MacDowell ősz hajjal, ami a szépségiparban némileg ritkaságnak számított mindig is. A fenti kép például májusban készült róla a Cannes-i filmfesztiválon.

Na de az alábbi kép pedig most a párizsi divathéten készült Andie MacDowellről, aki ezúttal a kifutón mutatta meg ősz, göndör tincseit.

Fotó: Kristy Sparow/Getty Images for L'Oréal Paris

Ha már a párizsi divathéten is ilyen frizurát láthatunk a kifutón, akkor az csak egyet jelent:

hivatalosan is divat az ősz haj.

A PageSix idézi is a 64 éves színésznő nyilatkozatát a témában, aki a covid miatti lezárások idején döntött úgy, hogy a természetes hajszínét szeretné viselni:

a covid alatt láttam, hogy milyen a lenövésem az arcomhoz, a bőrömhöz és a szememhez, és tetszett. Úgy éreztem, hogy így boldogabb leszek. És boldogabb is vagyok. Nagyon szeretem. 64 éves vagyok, és ez életem legjobb korszaka. Idővel teljesen ősz leszek. És akartam ezt a tapasztalatot, hogy érezzem, hogy milyen.

Van videó is arról, hogy Eva Longoriát követve (ő se semmi mondjuk) Andie MacDowell hogyan kápráztatott el mindenkit a kifutón, kattints a play gombra!

Ide tartozik, hogy Kim Kardashian pont a napokban mondta, hogy ő ugyan érdekes módon nem őszül még, de az a szőke, amit hajszínnek választott, enyhén szólva nincs fényévekre az ezüstös ősztől! Szóval nagy megy most az ősz, és bár Andie MacDowell kifutós szereplésére a reakciók túlnyomó többsége pozitív, a legkíváncsibbak a Cosmo-lányok véleményére vagyunk, szóval dobj be te is egy kétcentest!

Szavazás

Via