Az énekesnő és szépségguru Ariana Grande botrányoktól mentesen, a nyilvánosságtól védve éli a magánéletét, látszólag semmi sem kezdheti ki az imidzsét — kivéve azt, hogy régebben mennyire máshogy nézett ki! Kim Kardashianhoz és Kendall Jennerhez hasonlóan ugyanis egy halom plasztikai műtéten esett át, amik hihetetlenül megváltoztatták az egész arcát! 

Ariana Grande több plasztikai műtéten is átesett

Sokan úgy gondolják, hogy  Ariana Grande természetes szépség, de ez így nem igaz. Bár simán megmutatja magát póthaj és smink nélkül, az énekesnőn bizony elég sokat dolgoztak a plasztikai sebészek. Többek között orrműtétje és szájműtétje is volt, ahogyan az arccsontják-és a szemöldökét is megemelték, sőt! Nagy valószínűséggel mg szemhéjfelvarrása is volt, ugyanis az elmúlt pár évben kifejezetten keleties vonásai lettek az énekesnőnek. Az alábbi fotó pár hónappal ezelőtt készült Ariana Grandéról.

Getty Images/NBC
Getty Images/NBC

A szakértők szerint ezeken kívül vagy egy halom botox injekciós kezelése, valamint több kollagénes- és hialuronsavas feltöltése is volt az énekesnőnek, ami akkor válik csak igazán feltűnővé, ha egy friss fotóját hasonlítjuk össze egy régi fotójával. Ezt TikTok-on egyébként már több plasztikai sebész is megtette, mert szerintük is botrány, hogy Ariana Grande nem vallja be (sőt, inkább csak tagadja) a műtéteit.

Dr. Daniel Barrett plasztikai sebész szerint például Ariana Grande orrához többször is nyúltak az sebészek, ami teljesen nyilvánvalóan látható is, ezért nem érti, hogy az énekesnő miért henceg azzal, hogy kiskora óta cuki, pici orra van, mikor ez láthatóan nem igaz.

Fel sem ismerik a rajongók a régi képein

Bár az alábbi, 2008-ban készült képen még csak 15 éves volt Ariana Grande, az már első ránézésre feltűnik, hogy a vonásai teljesen megváltoztak azóta — ez pedig nem az idő múlásának, hanem sokkal inkább azoknak a plasztikai műtéteknek köszönhető, amiket azóta elvégeztek az arcán.

Getty Images/Joe Corrigan
Getty Images/Joe Corrigan

Via