A 29 éves Ariana Grande pántnélküli fekete csipkeruhát viselt, hibátlan arcbőre és fekete, kontyba fogott haja pedig csak úgy ragyogott. 

A Rain On Me énekesnője egy rövid videóban mutatta meg  smink nélküli arcát, miközben egy csésze kávét kortyolgatott.

Saját sminket dobott piacra

Ariana a no makeup videó után megosztott egy „utána” fotót is, amin a saját sminkjét viseli. Az énekesnő 2021 novemberében dobta piacra a R.E.M. termékcsaládot, ami a leírás szerint vegán, állatkísérletektől mentes, parabénmentes és újrahasznosítható csomagolású.

@Instagram/ Ariana Grande

Főszerepre készül Ariana Grande

színésznő  az R.E.M. Beauty YouTube-csatornáján a rajongókkal folytatott kérdezz-felelkben elmondta, hogy egy ideig nem fog új dalokat kiadni, hogy „ élete leghihetetlenebb ajándékára” koncentrálhasson: a Grammy-díjas énekesnő jelenleg Glinda szerepére készül a Wicked című filmadaptációban. 

Minden percem, minden porcikám, a szívem, az időm, a mindenem, amit csak tudok adni... Minden időmet Glindával töltöm

– mondta. 

A Wicked története az Óz, a nagy varázsló előzménye, és a zöld Elphaba és Glinda barátságára fókuszál, mielőtt még a Nyugat gonosz boszorkánya és a Jó boszorkány néven váltak volna ismertté. Elphaba szerepében a Tony- és Grammy-díjas Cynthia Erivo lesz látható.  

Az Óz földjén játszódó, Tony-díjas musical két részben lesz látható: az első fejezet 2024. december 24-én, a második pedig 2025 karácsonyán debütál majd a mozikban. 

Via