Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, szinte minden parfümben vannak mesterséges illatanyagok. Ha viszont odafigyelsz magadra és a környezetedre, akkor ezeket a természetes parfümöket neked találták ki! 

Ezért különleges a természetes parfümök 

A kozmetikai gyártók már régóta feltüntetik a termékeiken, hogy milyen anyagokat használnak fel az elkészítésükhöz. Ha figyelmesebb vagy, akkor neked is biztosan feltűnt, hogy sok illatban vannak különféle mesterséges összetevők. Tény, hogy ezek nem ártalmasak, de bizonyos esetekben válthatnak ki allergiás reakciót. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor válassz az alábbi természetes parfümök közül. 

CLEAN RESERVE - Radiant Nectar

A parfüm főbb jegyei az ambrette magvak, a körtenektár és a folyékony pézsma. Az illatot kifejezetten imádni fogod, ha nem kedveled a túlságosan édes parfümöket. Ennek ellenére a körtének köszönhetően melegséget sugároz, tökéletes nyárra!

NETTE - Opening Night Eau de Parfum

Ez egy hosszan tartó, meleg és virágos illat, ami a bergamott, grapefruit, borostyán, neroli és a vetiver keverékének köszönhető. Nagyon extra, simán el tudjuk képzelni mondjuk a vörös szőnyegre!

SNIF - Honorable Mention Eau de Toilette

Klasszikus illat, aminek virágos és gyümülcsös jegyei vannak. Megtalálható benne az őszibarack, timurpaprika, jázmin tea és a vetiver. Az illat nagyon hosszan tart, és fokozatosan halványulnak el az összetevők, így sokat nem változik. 

HERETIC PARFUM - Dirty Vanilla Eau de Parfum

Meleg, kicsit keleties illatot keresel? Megtaláltuk, és annyira különleges, hogy biztosan nem tudsz majd ellenállni neki! A cédrus, koriander, vanília, szantálfa tökéletes elegyet alkotnak, a parfüm egyszerre lesz nagyon édes és csábító

ELLIS BROOKLYN - Sci Fi Eau de Parfum

A márka parfümje talán egy az egyik legkülönlegesebb illat, hiszen nagyon sok különböző összetevő keveredik benne. Megtalálható a bergamott, zöld tea, citrusfélék, virágok és a vaníliarúd is az illatban. Egyszerre meleg, mégis kicsit hűvös, olyan parfüm, amit akár egész évben használhatsz! 


Via