Forradalom zajlik a hajápolás megközelítésében, egyre több samponban, kondicionálóban találkozhatunk az arckrémeink kapcsán megismert összetevőkkel, mint amilyen a hialuronsav vagy a ceramidok. A bőrápolásban bizonyított hatékony összetevőket felhasználva a Kérastase újraalkotta Fusio-Dose hajkezelő rendszerét, és megvalósult a bőrápolástól ihletett regeneráló hajápolás 30 személyre szabott kombinációja.

Hajápoló Koncentrátumok és Boosterek 

A Fusio-Dose koncentrátumai hatóanyagaikat tekintve a Kérastase legnépszerűbb hajápolási családjainak felelnek meg és olyan hajproblémákat kezelnek, mint például a szárazság, porozitás, vagy a meggyengült hajszerkezet. A Boosterek szépítő, hajápoló hatást fejtenek ki: fényesítő, tápláló, színfokozó tulajdonságúak. A két intenzíven ápoló készítmény együtt tartalmas és azonnal látható és érezhető hajregeneráló hatást nyújt.

L'oreal - Fusio-Dose


 Melyik a számodra legoptimálisabb kombináció? A kezelést megelőző hajdiagnózis adja meg a választ. A 6 féle Koncentrátum és az 5 féle Booster 30 egyedi kombinációt tesz lehetővé, hogy a hajregeneráló szalonkezelést a lehető legpontosabban a hajadra lehessen szabni!

Bravúros technológia

A legégetőbb hajproblémákra célzott hajápolást nyújtó formulák a maximális hatékonyság  érdekében az elérhető leghasznosabb összetevők magas koncentrációit tartalmazzák. A Fusio-Dose molekulái a hagyományos ápolókban találhatóaknál akár 100-szor kisebbek és ultrakoncentrált finom és ultrafinom emulziókban vannak jelen, hogy még könnyebben és mélyebben szívódhassanak fel a hajszálainkba. Az új Boosterek hatékony bőrápoló hatóanyagokkal bővítik a keveréket hajszálaink és fejbőrünk ápolására, megvalósítva a hajkezelésben a bőrregenerálás koncepcióját.

Kerastase Fusio Dose

Hovig Etoyan a Kérastase globális professzionális nagykövete így fogalmaz:

Ha fokozott hajregenerálásra van igényed, az új Fusio-Dose a megoldás! Ez egy valódi, játékszabályokat átíró egyedi szolgáltatás, amelyet szalonban nyújthatunk az azonnali hatás érdekében. Fényűző élménnyé varázsolja az időt, amelyet a vendég a szalonban tölt, és valódi személyre szabott gondoskodást nyújt. Azt szeretem a Fusio-Dose-ban, hogy a Concentré és a Booster szinte végtelen kombinációjával azonnal kezelhetem a diagnózis során feltárt problémákat, valamint vendégem speciális vágyait, aki így teljesen regenerált hajjal hagyhatja el a szalont.

Hovig Etoyan

Fényűző élmény, érzéki kampány

A Fusio-Dose hajregeneráló kezelés után azonban nemcsak regenerált hajjal és csodás frizurával távozunk, hanem kisimult lélekkel a Kérastase fényűző illatainak és a kezelés kényeztető élményének köszönhetően. A Fusio-Dose regeneráló hajkezeléseket a legkedveltebb Kérastase hajápoló termékcsaládok ikonikus illatai teszik teljessé, több érzékünkre ható élménnyé.  

Emily Ratajkowski

Ahogyan a termékekben, úgy a Fusio-Dose új kampányában is az érzékiség találkozik az abszolút hatékonysággal. Nézd meg a tudomány szakértelmét és a személyre szabott ápolási szolgáltatások fényűzését ASMR-suttogással és precíziós csatolásokkal  kifejező kampányfilmet, a csodálatos Kérastase nagykövet, Emily Ratajkowski közreműködésével.

Engedj a kényeztető élmény csábításának és adj esélyt a hajadnak az abszolút regenerálódásra: foglald le minél hamarabb az időpontod Fusio-Dose hajkezelésre a legközelebbi Kérastase szalonban.