Fontos esemény jön? Végre mehetek randizni a sráccal, aki hosszú idők után erőt vett magán és elhívott? Akkor garantált, hogy nemcsak a pozitív élményekkel, de pattanásokkal is gazdagabb leszek. Mert a pattanások mindig akkor jönnek, amikor az átlagnál is nagyobb szenvedést okoznak. 

Mi lehet a hatékony megoldás?

Mit tegyünk ilyenkor? A hosszú ‘mit ne’ lista mellett, amely a fogkrémből, a kaparásból és a nyomkodásból áll, bőven elég egy tétel a megoldáshoz, méghozzá a Sébium Kerato+.

Amikor a pattanásokat kellett SOS eltüntetnem akkor is szuper eredményes volt, de a maradványtünetektől is megszabadított.

Első plusz pontját azzal szerezte, hogy gél állaga van, így akár csak helyileg, akár az egész arcomon alkalmaztam, nem landolt a párnámon a felkent adag 70 százaléka. Rekord gyorsan beszívta az arcom, és sehol nem hagyott filmréteget, valahogy egyszerűbben rásimult a bőrömre, mint a nehéz krémek. Ez azért is jó, mert nem csupán az esti rutinba tudtam beépíteni, de reggelre is kiemelt helye volt. Kellően hidratált is, a smink pedig nem csúszkált rajta, úgyhogy úgy tudott primerként is működni, hogy közben a full make-up sem kelt külön életre rajta. 

Sebium Kerato

Többet ad, mint amennyit ígér

A százszínű, textúrált bőröm egységesebb lett, és mellette kapott egy kis csillogást is. De nem ezt a zsíros fajtát, hanem azt, ami Hailey Biebernek van jobb napjain. Én magam inkább a szárazsággal küzdök, de a zsíros típusra is elsőszámú megoldás lehet, mert a benne lévő almasav észter szabályozza a faggyútermelést. 

Akkor is gamechanger lehet, ha nem pattanásokat szeretnék vele elűzni, hanem maradványtüneteket. A rosaceám miatt csak óvatosan kenegetek bármit is, de az ebben található szalicilsavat még az én mindenre lázongó bőröm is jól viselte. 

Összességében mind az aknékkal való harcban, mint pedig az általános hidratáló, egységesítő szerepkörben helytállt, ezzel helyet bérelve a szekrényemben. 

Sebium Kerato