Idén már több feltűnő manikűr trend közül is lehetett válogatni: a pillangós és a  pöttyös körmök például a nyár legnagyobb slágereinek számítottak, de a félelmetes Halloweenes manikűrök között is volt pár egészen kivételes darab! Idén ősszel viszont egy sokkal letisztultabb és menőbb körömfestési technika lepte el az instát, ami a csodás őszi cappuccino színeket kombinálja a félholdas manikűrrel. 

Az ősz legmenőbb manikűrja barna félholdas manikűr

A félholdas manikűr egyszerűnek néz ki és egy hegyes körömecset segítségével nagyon könnyen meg is valósítható, ám cseppet sem unalmas! Míg az elmúlt időszakban ugyanis főleg egy színnel készítették el ezt a manikűrt, a körmösök most fordítottak a dolgot és a legszebb őszi cappuccino árnyalatokkal dobták fel a félholdas technikát.

Az ősz legmenőbb körmeit tulajdonképpen bármilyen más színben is el lehet készíteni, ám az instát most ellepték azok a manikűrök, melyek a barnás-bézses cappuccino árnyalatokban ragyognak!

Öt különböző szín kell a manikűr elkészítéséhez

A virálissá vált gyönyörű őszi manikűr elkészítéséhez tehát öt különböző árnyalatú körömlakk kell, melyet javaslunk ugyanabban a márkában, ugyanabban a színtónusban beszerezni. 

A hideg-meleg árnyalatokat tehát ne keverd össze, mert nem fog olyan jól kinézni a manikűröd! Az a legjobb, ha az egészen világos bézzsel kezded, majd folyamatosan továbbhaladsz a bordó és a sötétbarna színek felé. Az eredmény bámulatos lesz — mutatjuk is, hogyan tudod megvalósítani otthon, egyszerűen, mindössze néhány lépésből!

Mutatjuk, hogyan készítsd el magadnak az őszi capuccinos félhold manikűrt! 

Először egy vékony ecset segítségével rajzolj egy kis félkört a körmöd aljára. Utána fogj egy másik ecsetet és a kínánt színnel fesd be a körmöd felső részét! Ezek után más dolgod nincs, mint száratás után még egy réteg fényes fedőlakkot rákenni a körmödre és már kész is a fantasztikus őszi félholdas manikűröd!

Via