Nagyot hasítanak most a letiszult körmök: pár hete még mindenki Kim Kardashian kedvenc manikűrjéről, a Rich Girl manikűrről beszélt; aztán a  gyémánt aura manik lepték el az instát. Most pedig nem mások, mint a rózsaszín körmök a nagy slágerek, ráadásul metálfényű, csillogó verzióban! Ez az új manikűr trend a pink Barbiecore-mánia újabb állomása és már most állíthatjuk: annyira imádni fogod, hogy egész szezonban ezt fogod majd hordani!

Újra hódítanak a csillogó Barbiecore-körmök!

A csillogó, metálpink manikűrök főleg a '90-es években voltak népszerűek, mostanában viszont egyre több olyan divat- és szépségápolási trend válik újra felkapottá, ami akkoriban menő volt: ez a helyzet a Barbiecore-körmökkel is, ami pont úgy néz ki, mint Dr. Szöszi kedvenc manikűrje!

Ebben az új manikűr trendben a hangsúly egyszerre van a színen és a textúrán: a sima pink körömlakk tehát nem elég, ha ilyen körmökkel akarsz villogni, de ha túl sok lenne számodra a csillogás, elég, ha csak az egyik körmödet fested be, az is nagyon cuki lesz!💞  Ha viszont totálban akarod kipróbálni ezt új trendet, akkor muszáj lesz beszerezned egy nagyon csillogó, nagyon metálfényű rózsaszín körömlakkot, amivel kifestve a körmeidet olyan lesz az összhatás, mint a lenti képen. Hát nem csodás?

Amennyiben még ennél is extrább verziót akarsz, arra is van megoldás. Hallottál már a mágneses körömlakkokról? A forgalmasabb parfümériákban és professzionális körmösboltokban tudod megvásárolni őket, segítségükkel pedig egészen elképesztő dizájnokat tudsz a körmödre varázsolni egyedül, otthon is!

Te is könnyen el tudod készíteni, mutatjuk! 

Az alábbi csillogó, metálfényű manikűr például pontosan ilyne körömlakkokkal készült: ezek mágneses vasport tartalmaznak, amik hullámokat formáznak, ha a mágnes hat rájuk. (Általában a mágnes hozzájuk szokták csomagolni, de külön vehetsz is hozzá, ha neked nincs!)

Csupán annyi a dolgod, hogy a videó alapján kilakkozd vele a körmödet, száradás előtt pedig egy kis mágnes irányíts rájuk. A körmöd felső részét aztán más irányból fesd be, szükség szerint pedig itt is vesd be a mágneses erődet! 😉 Nem túl bonyolult hidd el: az alábbi videóban meg is nézheted, hogyan készítheted el könnyen, egyszerűen, kb. 10 perc alatt!

Szavazás

Via