Amióta naponta látjuk, hogy Kardashianék mit hogyan műttetnek, azóta szolgálnak ők inspirációul a plasztikai műtétek és az ajakfeltöltés megszállottjainak: vannak, akik 91 horrorműtéten estek át csak azért, hogy rájuk hasonlítanak, mások pedig a hihetetlenül veszélyes ajakfeltöltő ceruzákkal akarják megdúsítani az ajkukat.

Nem bír magával ez a csajszi, majd kipukkadnak az ajkai

A most következő csajszi is rájuk akar hasonlítani, azonban ő a dél-koreai Kardashian-hasonmással ellentétben azért nem szabatta át az egész arcát-testét, csak a száját. Azt viszont nagyon durván! 

A 22 éves Chanel Challacombe két év alatt összesen félmillió forintot költött arra, hogy a lehető legdúsabbak legyenek az ajkai — és egyelőre nem tervezi, hogy a közeljövőben visszatérne a természetes ajakmérethez. Mondja ezt annak ellenére, hogy már szinte majdnem kipukkad a szája!  💋

Teljesen függő lett, nem tud leállni az ajaknagyobbítással

A csajszi állítása szerint párja unszolására vágott bele az ajakfeltöltésbe, aki azóta is rendszeresen finanszírozza azt, Chanel pedig annyira rákapott, hogy egyszerűen nem tud leállni.

Amikor új anyagot töltenek a számba, mintha teljesen kicserélnének, annyira jól érzem magam tőle. Hihetetlenül megnőtt az önbizalmam és végre nem kapok bántó kommenteket a vékony csíkszerű szám miatt

– mondja Chanel Baby, akivel állítása szerint már több pasi is szakított amiatt, mert eredetileg túl vékonyak voltak az ajkai. Hát most nagyon nem ez a helyzet!

A mostani párja rajong az ajkaiért 

Chanel egyébként csücsörítős képekkel még rá is dob az ajkai vastagságára, de azért az Instáján néha felbukkannak olyan fotók is, ahol semmit sem csinál a szájával. Az ajaknagyobbítás persze így is feltűnő, ő viszont nem bánja, sőt!

Chanel állítása szerint Angliában már nem vállalják el az orvosok, Törökországba viszont bármikor mehet egy kis ajaknagyobbításra, amit hamarosan újra meg is fog ejteni. Ha pedig már ott van, akkor egy mellnagyobbító műtéten is át fog esni, mert állítása szerint arra is szüksége van.

Szavazás

Via