Köztudott, hogy Kourtney Kardashian kivételével Kardashian-lányok egy csomó szépészeti beavatkozáson és plasztikai műtéten átestek azért, hogy ilyen fantasztikusan nézzenek ki. Khloé Kardashian például brutálisan átváltozott, de Kim Kardashianra sem lehet már a régi képein ráismerni, Kylie Jenner meg konkrétan olyan, mintha teljesen új ember lenne! A kivétel eddig talán Kendall Jenner volt, akiről általában mindenki azt hiszi, hogy természetes szépség, de ez totál nem igaz.

Kendall Jenner is rendesen plasztikáztatott magán

A 26 éves Kendall Jenner az elmúlt tíz évben úgy kivirult, hogy csak na! Bár állítása szerint nem volt semmilyen plasztikai műtétje,  csupán egy felnőttkori „glow up” ✨, azaz kivirulás történt vele, nem kell ahhoz szakértőnek lenni, hogy lássuk, csomó plasztikai műtéten esett át! 😬

Getty Images/Kevin Winter
Getty Images/Kevin Winter 

Ez a fenti fotó például 2010 novemberében készült róla és bár igaz, hogy akkor még csak 15 volt, azt azért mindenki látja, hogy ma már teljesen máshogy néz ki. Most következzen Kendall Jennerről egy idei fotó, ahol abszolút fel lehet ismerni a különbségeket. 😳

Getty Images/Kevin C. Cox
Getty Images/Kevin C. Cox 

Egyre több összehasonlító mém születik róla

Kendall Jenner arcának megdöbbentő változásait persze nemcsak mi vettük észre, hanem a rajongók is, akik egyre több összehasonlító fotót és mémet töltenek fel róla. A véleményírók között vannak olyanok, akik ha nem ismernék Kendallt, el sem hinnék, hogy ez a két ember ugyanaz a személy; mások szerint pedig egy  totál új arcot kapott a topmodell, akinek az orrán, az ajkán, a szemöldökén és a szemén látszik a a legnagyobb változás.

Egy szó, mint száz: Kendall Jenner arca rengeteg változáson esett keresztül és akármennyire is tagadja, biztosan átesett pár szépészeti beavatkozáson — ez még a laikusok számára is egyértelmű. Azt azonban el kell ismerni, hogy Kendall nemcsak most, hanem a plasztikai műtétjei előtt is jól nézett ki, csak úgy, mint a testvérei, akik szintén jópár beavatkozáson átestek már.

Via