A nyár hivatalosan is megérkezett, szóval tutira már te is javában a vakációt tervezgeted. Ha egy szuper tengerparti nyaralásra készülsz vagy csak simán szeretnéd feldobni a monoton hétköznapokat, akkor csekkold a legmenőbb fonás fajtákat, ezekkel garantáltan te leszel a nyár sztárja. 

Befejezetlen halszálka 

A halszálka fonás nagyon menő az utóbbi években, így idén nyáron is hódítani fog. Egy a baj vele: nagyon időigényes. Éppen ezért, ha nincs elég időd végigvinni, akkor próbáld ki a befejezetlen halszálkát. Hidd el, így is elképesztően sikkesen mutat majd. Nézd csak! 

Instagram/Alex Gaboury

 Fonott lófarok 

Ha szeretnél egy kis extrát vinni a hétköznapi lófarokba, akkor ezt imádni fogod. Egyszerű és nagyszerű! Ennél többet inkább nem is mondunk, nézd meg a videón és próbáld ki! 😍

Fonott copf 

A fonott copf elkészítése csak elsőre tűnik nehéznek, valójában piszok egyszerű. Kezdj azzal, hogy 4 egyenlő részre választod a hajad, és már indulhat is a fonás. Lehet, hogy párszor újra kell próbálkoznod, de nyugi mutatunk egy kis segítséget: 

Feltűzve 

Ez a frizura tökéletes választás lehet a nagy hőségben, ráadásul rövid, közepes és hosszú hajon is remekül mutat. A frizura holland fonattal készül, a hétköznapokon túl pedig például esküvőre is kitűnő alternatíva lehet. Ez technikai már évekkel ezelőtt is hatalmas népszerűségnek örvendett, de időről időre visszatér, idén nyáron is biztosan nagyon menő lesz. 

(via)