Stílusban verhetetlenek a franciák, nem csoda, hogy hozzájuk köthető a nyár egyik legnagyobb slágere, a French Girl Blowout is.

Minden hajhosszon működik

A French Girl Blowout mindenkinek jól áll, a francia nők tényleg jól tudják, hogy mitől döglik a légy. Ez a hajviselet azért is nagyon különleges, mert ez a szárítási típus egyszerre tartalmazza az elegáns és a  rendezett look-ot, de ugyanúgy benne van a laza nemtörődömség is.

Más hajviseletek esetében aggasztó lenne, ha nem tartana ki egész nap a jól beállított forma, ám a French Girl Blowoutnál ez egyáltalán nem fontos. Ahogyan telik az idő, és egy kicsikét lazul, teljesen új lendületet nyer a frizura.

Így készül a Fench Girl Blowout

Ha egy kicsit lazul is a forma, az sem jelent problémát, ez a rakoncátlan, rendezetlen, laza styling még akkor is jól mutat, amikor más frizurán már azt éreznénk, hogy teljesen tönkrement. Ugyan nagyon profi hatása van a French Girl Blowoutnak amikor elkészül, az egyik legnagyobb előnye, hogy mégsincsen szükségünk egy egész fodrászszalonnyi felszerelésre, hogy elkészítsük.

  • Vizezd be a hajadat, és oszd fel apró tincsekre, részekre.
  • Egy meleglevegős hajformázóval, vagy körkefével és hajszárítóval kezdd el a tincseket megszárítani.
  • Mindig ügyelj rá, hogy kifelé szárítsd a szálakat!
  • Ha ez megvan, párszor még csavard az ujjaid köré a kész, száraz tincset.
  • Tekerd fel egy csavaróra, ám ezúttal befelé!
  • 10 perc után engedd ki a hajad, fixáld sprayvel!

Ahogyan a definiált hullámokat kicsit kirúgja a hajad, laza, lágy göndörkés tincsekké alakul át a profin belőtt frizura.

@sultrabeauty French girl blowout ~ featuring the After Hours Collection Thermalite Dryer Brush 💖 #SultraStyle #hairstyles #blonding #newhair #balayage #fyp ♬ original sound - Sultrabeauty

via