Sokszor úgy érezzük, a külsőnk vagy csak a frizuránk megváltoztatásával új emberek lehetünk. Ha épp egy olyan időszakban vagy, hogy legszívesebben újjászületnél, jó helyen jársz! 

1. Fiatalabbnak hisznek, mint vagy

Sokszor bóknak vesszük, ha elkérik a bárban a személyink, de valószínűleg te sem szeretnél egy 15 éves kislányra hasonlítani. Ha inkább a saját korodnak megfelelően néznél ki, dobd el a koromfekete hajszínt, és keretezd a babaarcod aranybarna vagy vörösesbarna színű tincsekkel.

2. Mindig feltűzöd a hajad

Elsajátítottad a konty és a  lófarok  művészetét, hiszen csak így tudod kordában tartani a hajad. Ha kifogytál a frizurákból, valószínűleg itt az ideje, hogy valamit alakíts a hajkoronádon, és kipróbálj mondjuk egy hamvasszőke vagy nude barna színt.

via GIPHY

3. A formázás ÉVEKIG tart

Belefáradtál, hogy értékes perceket töltesz reggelente a hajad formázásával? Talán itt az ideje, hogy szünetet tarts, és érdemes kicsit pihenned hagynod, vagy valami menő rövidebb fazont vágatnod, hogy legyen lehetősége regenerálódni a tincseidnek. 

4. Úgy érzed, változásra van szükséged

Legyen szó egy nagyon csúnya  szakításról  vagy egy karrierváltásról, egy kis átalakítással azonnal kaphatsz egy nagy adag önbizalmat, és könnyebben tovább tudsz majd lépni.  Válassz olyan hajszínt, amit öt évvel ezelőtt valószínűleg nem választottál volna, valami merészet, például egy intenzív vöröset! Gyerünk csajszi, ne félj belevágni!

via GIPHY

5. Kezdesz úgy kinézni, mint az anyukád

Ne érts félre, imádjuk az anyukáinkat. De ha kezdesz úgy kinézni, mint önmagad idősebb változata, akkor itt az ideje, hogy változtass a külsődön. Miért ne kérhetnéd meg akár az anyukádat, hogy fesse be a hajadat egy intenzív, melegebb vörösesbarna árnyalatúra? A közös fodrászkodásnál jobb anya-lánya programot elképzelni sem tudunk! 

Via