A hajad hossza nem csupán a frizurádról árulkodik, de a személyiségedről is sok mindent elmond. Neked milyen hosszú a hajad?

Rövid haj

Nagyon magabiztos vagy, imádod a társaságot. Szociális vagy, és mindig keresed, kivel tudsz kimozdulni, milyen új programokat tudsz felfedezni. A konfliktusos helyzetekben könnyen nyugodt maradsz, hihetetlen önkontrollal rendelkezel. 

Fülig érő haj

Nagyon őszinte vagy, és nem köntörfalazol. Számodra nem megoldás a finomkodás, sokkal többet ér, hogy igazat mondj, mint hogy kedves légy. Tőled rideg őszinteségre számíthat mindenki, és ezen nem szeretnél változtatni. Nem érdekel, hányan szeretnek, lényeg, hogy korrekt vagy.

Félhosszú haj

Nagyon barátságos embernek tartanak, számtalan személyre számíthatsz, szinte bármilyen helyzetben. Nagyon beszédes vagy, ez pedig rendkívül népszerűvé tesz. Mivel neked mindig van egy kedves szavad a másikhoz, és mindig megkérdezel mindenkit, éppen mi újság vele, nagyon sokan akár a bizalmasuknak tekintenek. 

Hosszú haj

Az eltökéltségeddel tűnsz ki az emberek közül, mindenki csodál téged, mennyire keményen küzdesz az álmaidért, céljaidért. Számodra egy bukás semmit nem jelent, rekordidő alatt szeded magadat össze, és lépsz tovább a nehézségeken. Hidd el, a kitartásodnak meglesz a gyümölcse. 

via