Íme három tuti hajtipp, amivel még a kánikulát is legyőzheted! Ugye te is szoktál azon gondolkodni a tikkasztó nyári napokon, hogy mennyivel könnyebb lenne az élet haj nélkül? Nyugi, van más megoldás is.


Az alacsony konty

Kevés sikkesebb dolog létezik egy klasszikus kontynál, de amikor beköszönt a nyári hőség, nem mindig olyan egyszerű ezt a frizurát órákig eredeti állapotában tartani. Próbáld ki az tartósabb, alacsony kontyot, és hagyd, hogy a természetesség uraljon! Ne félj attól, ha a frizurád egy kicsit rendetlen lesz, ennek a fazonnak még az is szuperül áll! 

Buborékos lófarok

Ha a lófarok híve vagy, akkor ne hagyd ki a buborékos verziót! A hagyományos lófarok is remekül működik nyáron, de a buborékos lófarok a legbulizósabb mind közül!

Ha otthon készíted el ezt frizurát, a copfot bármilyen magasságban kezdheted. Tartsd észben, hogy minél magasabbra teszed a lófarkat, annál kevesebb haj lóg majd a nyakadon. Miután rögzítetted az alapot, haladj lefelé egyszerre egy-másfél centit, és egy csomózd meg a hajad néhány hajgumival. Minden egyes gumi után finoman és lassan húzd meg a hajadat, hogy igazi buborékhatást érj el.

A hajcsat örök 

Személyes kedvencünk a hajcsatos megoldás, ami nagymamáink korában volt menő, de – nagy szerencsénkre –  újra szupertrendi lett. Egyszerű, aranyos, és mivel manapság rengeteg gyönyörű hajcsat van a piacon, a saját ízlésedre szabhatod. Csavard fel az egész hajkoronád egy elegánsabb stílushoz, vagy hagyj ki néhányat a laza hatás kedvéért. 

Via