Akár azért szeretnél egy szuper fonott frizurát, mert unod már a megszokott viseletet, akár a zsíros szálakat rejtenéd el, mindhárom opció tökéletes számodra. Lássuk a mi 3 kedvenc hajfonásunkat!

Bubble fonás

A Bubble fonás sokak nagy kedvence, mert mindenféle alkalomra tökéletes választás. Épp úgy jól mutat egy esküvőn, mint egy fesztiválon, és épp annyira nehéz elkészíteni, mint amennyire bonyolultnak tűnik. Ám utóbbi csak akkor igaz, ha nincs megfelelő segítséged. Ezt a tutorialt nagyon sokan dícsérik, sokaknak akkor sikerült először megcsinálniuk, amikor erre rátaláltak, a legtöbben úgy vélik, kellően jó tempóban mutatja be a vlogger a követendő lépéseket. 

A Mohawk-fonás

A Mohawk-fonás nagy kedvenc, nem ritka, hogy akár filmekben is alkalmazzák. Hihetetlen volument ad a hajnak, nem meglepő, ha mindenki azonnal oda kapja a tekintetét, amint meglátja. Ez a nagy haj ráadásul nagy lehetőségeket is tartogat, a Mohawk-fonás elkészülte után tovább is díszíthetjük, hogy passzoljon az eseményekhez. Élő virágok, gyöngyök, csattok, szalagok - rajtad múlik, milyen irányba viszed el. 

Hulámcsavar-fonás

Ez az egyik legkülönlegesebb fonásfajta, amelynek a jelentős részét nem a fonás adja ki, mégsem feltétlenül tartozik a könnyen elkészíthető frizurák közé. Nem csoda, hogy rengeteg menyasszony szeretne ilyen hajjal az oltárhoz vonulni, ám az biztos, hogy tényleg sokat kell gyakorolnia annak, aki szeretné megcsinálni - na meg edzeni a karra!