Idén ősszel mindenki megtalálhatja, melyik az a hajtrend, amivel 100%-ig önmaga lehet. Akár hétköznapi megjelenésre, akár valami különlegesebbre vágysz, tutira megtalálod a neked tetszőt!

Claw Clip

 A lazaság még mindig nyerő! Neked is megvan az a szitu, amikor órákig babrálsz a frizuráddal, de nem sikerül jól, majd máskor csak gyorsan felfogod, mégis úgy érzed, ez lett életed frizuja? Nos, ugyanezt élheted meg a Claw Clip trenddel, amelynek lényege, hogy készítesz egy kis kontyot, és egy nagy csattal rögzíted azt. Idén ősszel sokszor látod majd!

Buborékfonat

A buborékfonat játékosabb megjelenést kölcsönöz. Hasonló a hagyományos fonott frizurához, de sokkal több apró részletből áll. Ez a hajtrend a szabadság maga, legyen szó egy átlagos hétköznapról vagy egy fontos eseményről, mindenhová tökéletes választás. 

Space Buns

Ezzel a fruzurával már ősszel 2070-be repülhetsz, ugyanis a space buns nevű hajtrend az űrutazások világát idézi! Ennek a frizurának is erőssége, hogy tényleg rengeteg helyzetben tökéletes választás! Laza, játékos, de ha ahhoz van kedved, akár szexi is lehet!

@kaittnnicolee yeah i will always be obsessed with this hair style & its literally perfect for any occasion #hairtok #hairstyle #hair #tutorial #shorthair #hairstyles ♬ original sound - audios 🎞️