Nincs is annál jobb érzés, mint amikor elmegyünk a fordrászhoz, és tökéletesen beszárítják a hajukat. Otthon ez már nem annyira egyszerű, kivéve, ha a hamis hajszárítás technikát alkalmazod, ami jelenleg tarol a TikTokon

Csak hajszárítóval lehet meg a wow hatás?

A hamis hajszárítás tökéletes külsőt varázsol nekünk, neve viszont megtévesztő, mert nincs szükségünk hozzá hajszárítóra. Csupán a finish, a végeredmény az, ami olyan, mintha használtunk volna. 

Te is imádod, amikor a hajvégek szabályosan befelé állnak, és látszik, hogy igen, éppen most voltál egy többórás fodrászati kezelésen, ennek eredménye a filmbeillő frizura? Nos, otthon nem egyszerű ezt kivitelezni. A körkefével való hajszárítás nemcsak nagyon nagy rutint és profizmust igényel, de hihetetlen, mennyi erőkifejtésre van hozzá szükségünk. 

Akár egy edzésnek is betudható, főleg, ha dús hajad van, hiszen ebben az esetben órákig kell tartanod a körkefét, mire végre megszárad a hajad, és a tincsek tökéletesen állnak. 

Mi az a hamis hajszárítás, ami letarolja a TikTokot?

A hamis hajszárítás lényege, hogy megszárítod a hajat teljes egészében, majd egy hajvasaló segítségével állítod be a végeket. Egyszerű, gyors, és sokszor tartósabb eredményt is kínál, mint a hajszárítós verzió. 

Megnéznéd, hogyan néz ki a folyamat a gyakorlatban? Mutatjuk:

@lani.baker Replying to @barbs1996 Fake blowout tutorial 💇🏼‍♀️ #hair #hairtutorial #blowout #90shair #jenniferaniston ♬ original sound - Lani Baker Randol

via