Az általában fekete hajú Kim Kardashian most már hosszabb ideje szőke, és ezzel kapcsolatban vallott be egy elég durvát Kelly Ripának és Ryan Seacrestnek, akik a Live With Kelly and Ryan fantázianevű műsort vezetik. Ebben szerepelt Kim Kardashian a múlt héten egy igen diszkrét fülbevalóban.

Az interjúban Kim Kardashian belejenti, hogy 41 éves létére még nem kezdett el őszülni, amiért a közönségből pár ember megtapsolja. Öööö, gratulálunk?

Na de ezen kívül Kim Kardashian azt is bejelenti, hogy most egy ideig szőke szeretne maradni, pedig elég munkás kordában tartani a lenövéseit. Persze a leghosszadalmasabb az átvedlés volt: amikor májusban feketéből szőke lett, 14 órát ült a fodrásznál.

Mennyi időbe telik, hogy szőkén maradjon?

Nos, Kim Kardashian elmondja, hogy alkalmanként kb. 8 óra szokott lenni, amíg megcsinálják a lenövését. Hogy ez vajon milyen gyakran válik szükségessé, arról Dylan Brittain fodrászszakértő nyilatkozott:

ez a hajszíntrend nagyon drága és sokba kerül. Havonta egyszer vagy kétszer kell miatta lemenni a fodrászhoz a lenövés miatt, illetve hogy a szín a lehető legfrissebb maradjon.

Szóval Kim Kardashian havi egy-két munkanapot azzal tölt, hogy festeti a haját. De megéri a befektetett munka (mármint a fodrász munkája), mert a végeredmény ennyire dögös...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Via